Deze hond heeft geleerd de trampoline te gebruiken om voorbij het hek te kijken: haar zien springen is zo leuk - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Deze hond heeft geleerd de trampoline…
Na jarenlang aan de ketting te hebben geleefd, is deze Husky gered en kan hij eindelijk vrij rondlopen 12 vreemde en grappige situaties die beter bekeken moeten worden om begrepen te worden

Deze hond heeft geleerd de trampoline te gebruiken om voorbij het hek te kijken: haar zien springen is zo leuk

Door Janine
3.386
Advertisement

Stel je een rustige middag voor in de tuin, de frisse lucht, de schaduw van de bomen, misschien een drankje en een goed boek. Plots wordt je aandacht getrokken naar iets - of liever iemand - dat verschijnt en verdwijnt achter het hek. Nieuwsgierig, kijk je omhoog, denk je misschien dat je gedroomd hebt, en dan zie je het opnieuw en ontdek je dat het de hond van je buren is, een vriendelijke Duitse dog die graag... trampoline springt!

Dit is geen verzonnen verhaal: de situatie die we beschreven is echt gebeurd, en een video die snel viral ging op internet is hiervan het bewijs. Zie hoe deze "reuzin" plezier heeft en zich nog steeds een speelse pup voelt!

Duitse Doggen staan ​​bekend om hun grootte: samen met de Ierse windhonden zijn ze het hoogste hondenras dat er bestaat. Ondanks hun enorme omvang verbergen deze viervoeters echter een tedere, aanhankelijke en vooral speelse aard, waardoor ze soms een beetje onhandig en grappig zijn in hun uitvoeringen, net als de beroemde detective uit de tekenfilm Scooby Doo. De video in kwestie bewijst het.

Het is niet bekend wie de video heeft gemaakt, die al een tijdje op verschillende sociale netwerken te zien is. De beelden spreken duidelijk: deze puppy, omgedoopt tot Gabby, lijkt een geweldige tijd te hebben om op een trampoline in haar tuin te springen en van tijd tot tijd naar buiten te gluren, terwijl ze met haar ogen wijd open “bespioneert” wat er in de tuin naast haar gebeurt.

Advertisement

Op de momenten dat je Gabby niet ziet, vraagt ​​je je echt af hoe hij zich heeft kunnen voorbereiden op zulke hoge en goed uitgebalanceerde sprongen: hij had duidelijk veel plezier toen hij de trampoline ontdekte en, net als een kind, wilde hij niet stoppen met springen, steeds hoger. Blijkbaar is het een zeer populair tijdverdrijf onder onze hondenvrienden, die ons blijven verbazen en ons leren dat ook zij plezier willen en weten te hebben, net als wij mensen. We wensen deze hilarische "Scooby Doo" veel springplezier!

Tags: KomischeHondenLeuke

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt