Hij organiseert een feest van 100.000 euro voor de verjaardag van zijn hond: "Alles voor mijn prinses"

Janine image
door Janine

23 December 2022

Hij organiseert een feest van 100.000 euro voor de verjaardag van zijn hond: "Alles voor mijn prinses"
Advertisement

De liefde van een huisdier is onmetelijk: onze viervoeters weten hoe ze ons onbaatzuchtige liefde moeten leren en het is onmogelijk om niet toe te geven aan hun tederheid. Ze slagen erin om de harten en huizen van mensen binnen te dringen en elke dag van hun leven een glimlach en tederheid te geven.

Gabriel Iglesias - een bekende Amerikaanse komiek - weet dat maar al te goed en spaarde kosten noch moeite toen hij voor Risa, zijn geliefde chihuahua, een weelderig verjaardagsfeestje organiseerde met meer dan 300 gasten, waaronder andere honden, dat ruim 100.000 euro kostte: "Alles voor mijn kleine prinses. Risa heeft me vele jaren van geluk gegeven", aldus de 46-jarige Iglesias.

via DailyMail

TikTok - @fluffyguy

TikTok - @fluffyguy

Het feest dat Iglesias ter ere van Risa organiseerde, was een quinceañera, een zeer populair feest in Latijns-Amerika dat is gewijd aan meisjes die 15 worden, ook Risa is tussen de 16 en 17 jaar oud. "Ik heb honden gehad sinds ik een kind was en Risa was het enige teefje dat ik ooit heb gehad," zei hij. "Sinds ik haar heb en sinds de eerste dag, zit ze altijd in mijn trui of jas. We zijn heel hecht”, voegde hij eraan toe.

"Ik zei tegen mezelf: oké, ik doe het maar één keer. Ik heb nog nooit een dochter gehad, ik heb nooit een kind gehad, dus ik ga me helemaal aan Risa wijden”, legde Iglesias uit. Voor zijn "prinses" van 4 kilo bestelde de komiek drie op maat gemaakte jurken en een kinderwagen waarin de kleine Risa hem kon vergezellen naar de feestzaal voor 300 gasten en 12 honden.

Advertisement
TikTok - @fluffyguy

TikTok - @fluffyguy

Iglesias verzorgde ook het entertainment voor het feest en huurde veel artiesten in: dansers en muzikanten. "Ik denk dat Risa's favoriete onderdeel was toen iedereen wegging en ik haar meenam naar een restaurant om kipnuggets te eten," grapte Iglesias.

Over de hoge prijs van het evenement, rond de 100.000 euro, zei Iglesias: "Ik deed het groots en ik kreeg kritiek van gebruikers die me ervan beschuldigden mijn geld te verspillen. In werkelijkheid is dat niet zo. Ik organiseerde een feest voor een klein wezentje dat de wereld voor mij betekent. Normaal verspil ik mijn geld niet, maar voor deze speciale dag heb ik een uitzondering gemaakt: ik heb kosten noch moeite gespaard", voegde hij eraan toe.

Wat vind jij ervan?

Advertisement