Oude vrouw berispt een kind dat snoep op straat verkoopt: onbekende koopt alles (+VIDEO)

Janine image
door Janine

20 December 2022

Oude vrouw berispt een kind dat snoep op straat verkoopt: onbekende koopt alles (+VIDEO)
Advertisement

De wereld is vol mensen, mannen en vrouwen met verschillende karakters, tegengesteld gedrag en met een min of meer duidelijk gevoel van altruïsme. Er zijn in feite sommige individuen die alles zouden doen om anderen in moeilijkheden te brengen en anderen, aan de andere kant, die weten wanneer het tijd is om het juiste te zeggen of te doen om hen te helpen.

Een voorbeeld hiervan is het verhaal waarover we je willen vertellen. Centraal in het verhaal staan ​​een broer en zus, een oude vrouw en een man met een groot hart. Laten we samen uitzoeken wat er is gebeurd.

via andy.lizarraga.5/Facebook

Advertisement
andy.lizarraga.5/Facebook

andy.lizarraga.5/Facebook

Het verhaal speelde zich af in Californië en werd algemeen bekend dankzij een video geplaatst door Andy Lizarraga. De vrouw en haar moeder staan ​​voor een winkel, toen ze getuige waren van een tafereel dat hen en vele andere voorbijgangers sprakeloos achterliet.

Voor de winkel stonden twee kinderen, een broer en een zus, die een doos vol snoep hadden en die probeerden te verkopen zonder iemand lastig te vallen, althans dat dachten ze. Plots stopte er namelijk een oude vrouw naast hen en begon ze te vragen of ze wel toestemming hadden om daar te staan.

Advertisement
andy.lizarraga.5/Facebook

andy.lizarraga.5/Facebook

Verrast door haar woorden wisten de kinderen niet wat ze moesten antwoorden, maar gelukkig kwam er een engel tussenbeide. Een volslagen vreemde wiens aandacht werd getrokken door de dwingende en beslist hoge toon van de vrouw. Door de kinderen te bevelen te vertrekken en te dreigen de politie te bellen om ze weg te sturen, probeerde de oude vrouw hen te intimideren. Daarom besloot een man om in te grijpen om een ​​einde aan de situatie te maken.

Jay Lopez, zo heet hij, vertelde haar dat ze zich moest schamen voor wat ze deed. Geërgerd door zijn woorden, antwoordde de oude vrouw prompt, totdat Jay, die haar manieren niet langer tolereerde maar probeerde kalm te blijven, het kind vroeg hoeveel de snoepjes kostten. Na een snelle berekening vertelde de jongen hem dat het alles bij elkaar 80 dollar bedroeg. Zonder er al te veel over na te denken, kocht de man alles en begon hij snoep te geven aan elke voorbijganger, de vrouw verbaasd achterlatend.

Outside of Target, someone was selling candy. As my mom and i were walking away, a lady went up to this person and told them she wanted to see their license to sell. She started harassing him to the point where he started to cry. A group people went up to her and told her to leave him alone. A man came up and started voicing his opinion and bought $80 worth of candy and started giving it away to the group of people. There are good people and bad people in this world and i saw it first hand. Screw all you ignorant people that have to complain about something. FOR THOSE OF YOU WONDERING: This took place at the Target in Rowland Heights on Colima For licensing or usage, contact: licensing@viralhog.com

Pubblicato da Andy Lizarraga su Mercoledì 22 giugno 2016

Zijn gebaar, zijn goedheid en zijn altruïsme zijn overal op internet te vinden en de video is in totaal meer dan 6 miljoen keer gedeeld. Velen complimenteerden hem en vielen de oudere vrouw aan die, zonder rekening te houden met de reden die de broer en zus ertoe had aangezet om dat gebaar te maken, zich tegen haar keerden.

In het leven is het belangrijk om nooit te oordelen, maar integendeel altijd te proberen de redenen voor een actie te begrijpen voordat je overhaaste conclusies trekt. Laten we hopen dat deze vrouw de les heeft begrepen en het niet zo snel vergeet.

Advertisement