Zo transformeer je je oude spijkerbroek binnen 2 minuten om tot een multifunctioneel tuinschort... zonder naald en draad! - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Zo transformeer je je oude spijkerbroek…
Het bereiden van deze overheerlijke chocoladetaart is eenvoudiger dan je misschien zou denken 800 eenden verlaten elke dag dit huisje: hun werkzaamheden zijn vitaal belang!

Zo transformeer je je oude spijkerbroek binnen 2 minuten om tot een multifunctioneel tuinschort... zonder naald en draad!

Door Sarah Nichele
12.561
Advertisement

Organisatie is van cruciaal belang bij het tuinieren: het is belangrijk dat je alle hulpmiddelen die je nodig hebt voorhanden hebt, om te voorkomen dat je constant naar het tuinhuisje moet laten en kostbare tijd verliest. In dit artikel lees en zie je hoe je van een oude spijkerbroek op zeer eenvoudige wijze een multifunctioneel tuinschort kunt maken waar je al je tuingereedschap in kwijt kunt!

In de broekzakken kun je bijvoorbeeld makkelijk je schepje en je knijptang kwijt... het enige wat je nu nog nodig hebt, zijn een goed stel groene vingers!   

Leg de broek op tafel en knip de pijpen net boven het kruis af, maar zorg ervoor dat de zakken behouden blijven!

Draai de spijkerbroek om en verwijder het deel van de voorzijde tot net onder de riem tot aan de pijpen, zoals te zien op de afbeelding

Advertisement

Je tuinschort is nu klaar om te worden gedragen! Zorg ervoor dat de knoopsluiting op je heup zit: zo kom je makkelijker bij je zakken!

Je kunt veel tuingereedschap kwijt in de zakken, maar je kunt natuurlijk ook de lussen gebruiken om bepaalde voorwerpen aan op te hangen, eventueel met gebruik van een ring of haak.

Het maken van dit schort is zo gepiept en je zult zien dat het ook een zeer handig doe-het-zelf project is! Je zult niet meer zonder je tuinschort kunnen tuinieren! 

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt