Lees hier hoe pannenkoeken en crêpes te maken door simpelweg een plastic fles te gebruiken. - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Lees hier hoe pannenkoeken en crêpes…
Ze koopt een levende kreeft op de vismarkt... maar haar volgende zet had je misschien niet verwacht Een man observeert wilde paarden, maar als hij zijn camera naar rechts draait... WOW!!!

Lees hier hoe pannenkoeken en crêpes te maken door simpelweg een plastic fles te gebruiken.

Door Romy Mortier
17.229
Advertisement

Pannenkoeken en crêpes zijn gemakkelijke, leuke en gezellige gerechtjes waar bij veel diversen gelegenheden gebruik van kan worden gemaakt. Men kan ze op verscheidene manieren vullen en pannenkoeken of crêpes worden dan ook ideaal geacht voor feestelijke avonden met vrienden. Zowel als hoofdmaaltijd als nagerecht of lekkere snack wat later op de avond. Indien jullie echter geremd worden door het idee dat er pannen en bakservies vuil worden, zou het onderstaande voorstel dé oplossing kunnen bieden!  

De bedoeling is om door middel van een simpele plastic fles het gehele gerecht voor te bereiden. Door deze zowel te gebruiken voor het mixen van het beslag als voor het inschenken van deze in de pan, zal het maken van pannenkoeken of crêpes een fluitje van een cent worden!

Probeer het uit en u zult geloven! 

Ingrediënten:

  • 1 beker bloem
  • 1 eetlepel suiker 
  • een snufje zout
  • 2 eetlepels olijfolie 
  • 2 eieren
  • 2 bekers melk 

Schenk alle ingrediënten in de fles en schud deze vervolgens goed door elkaar, om de ingrediënten tot een egaal mengsel te brengen en zuurstof op te laten nemen welke jullie crêpes luchtig zullen maken. Vervolgens kan het mengsel in de pan worden geschonken.

Advertisement

Volgens de traditionele methode behoort het bakmengsel met de pollepel in de pan te worden gegoten,maar door dit te doen zal het lastig worden het fornuis niet te bevuilen.

Door het mengsel dus direct met simpelweg gebruik van de fles in de pan te schenken, verdwijnt de mogelijkheid dat er op verschillende oppervlakken wordt gedruppelt. Daarbij kan het overige mengsel in de koelkast bewaard worden, zodat de crêpes gemaakt kunnen worden op ieder ander favoriet moment! 

Door een eetlepel suiker en twee eetlepels rijsmiddel toe te voegen, een ei en een beker melk minder te gebruiken voor het recept, bereiden jullie op dezelfde manier overheerlijke pancakes voor het ontbijt! 

Tags: KokenEtenIdeeën

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt