Een ouder echtpaar koopt een stuk land en bouwt een huis in een berg - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Een ouder echtpaar koopt een stuk land…
Ze pakt meer dan 100 items in één weekendtas in: hier zie je hoe! Tijdens een duik in de diepte komt hij deze GIGANTISCHE vis tegen... spectaculair!

Een ouder echtpaar koopt een stuk land en bouwt een huis in een berg

Door Sarah Nichele
16.862
Advertisement

Voor sommige mensen die in de drukke stad wonen, is de roep van de natuur soms onweerstaanbaar. Voor lichaam en geest is het niet meer dan gezond om je af en toe terug te trekken van het drukke leven en je tijd door te brengen in rust en kalmte. In sommige gevallen kan het hectische leven van de stad ertoe leiden dat mensen rigoureuze beslissingen nemen: ze laten alles achter zich en zoeken hun toevlucht in de sereniteit van de natuur.

Phil Houghton en zijn vrouw Barbara werden geconfronteerd met dezelfde keuze: de behoefte en wens om een rustig leven te leiden, in harmonie met de natuur begon de overhand te nemen. Uiteindelijk besloten ze om de stap te zetten.... en waar besloten ze om te gaan leven? In een berg!

via: Youtube

Het echtpaar koos voor de Montezuma Canyon, op circa 20 minuten rijden van Monticello in Utah, om zich te vestigen

En denk maar niet dat ze in een klein of minuscuul huis zijn gaan wonen... de woning van de Houghtons is een prachtig huis waar met gemak een heel gezin in kan wonen!

Advertisement

Een paar dagen na hun beslissing om afgelegen te gaan wonen, kocht Phil Houghton een berghelling. Met een gecontroleerde explosie bood deze helling plaats voor hun toekomstige huis.

Het duurde jaren voordat het huis af was, maar het was het wachten waard: het huis is met smaak ingericht door zijn vrouw Barbara.

Volgens Phil, een deskundige mijnwerker, is de structuur van het huis zeer veilig: het huis is ontworpen in overstemming met de reglementen inzake aardbevingen en is omringd door tunnels die kunnen worden gebruikt in geval van brand.

Advertisement

Elektriciteit wordt geleverd door de zonnepanelen die op de top van de helling zijn geplaatst en het water wordt verzameld in het regenseizoen.

Maar zouden de twee hier niet gaan lijden aan eenzaamheid? Helemaal niet, want een groot deel van hun familie heeft gekozen voor de prachtige locatie als nieuwe woonplaats.

Advertisement

Phil en Barbara gaan vele gelukkige jaren tegemoet in dit huis: voor hen is hun rotswoning een droom die is uitgekomen en die door niets kan worden geëvenaard.

Bekijk de video om meer over het leven van de Houghtons te weten te komen!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt