Bezorger van Amazon stopt om een ​​student van het lyceum te helpen zijn das te strikken voor een heel bijzondere dag

Janine image
door Janine

13 November 2023

Bezorger van Amazon stopt om een ​​student van het lyceum te helpen zijn das te strikken voor een heel bijzondere dag
Advertisement

Soms zijn het juist de kleine uitdagingen die het meest opvallen, we hebben het over situaties waarin iets kleins gevolgen kan hebben die een bepaalde impact hebben op onze dag...

Er is niet veel nodig voordat een detail het feest verpest, in dit geval letterlijk: de hoofdpersoon van dit verhaal was klaar om naar een belangrijk schoolfeest te gaan, maar iemand merkte iets “verkeerds” op in zijn uiterlijk en besloot meteen in te grijpen!

Advertisement

Een gebaar van pure vriendelijkheid

Een gebaar van pure vriendelijkheid

FOX 10 Phoenix/Youtube

Luke Breier, een 17-jarige jongen uit Chicago, stond net buiten zijn achtertuin klaar om te pronken met een van zijn mooiste outfits voor de gelegenheid die hem te wachten stond: het eindejaarsbal. De jongen liep in zijn mooie grijze pak toen een bezorger hem aanhield.

De man genaamd Eligha Bryant, 42 jaar, werkt als koerier voor Amazon en voerde zijn werkdienst uit, terwijl hij merkte dat Luke nerveus aan zijn das zat en benaderde hij onmiddellijk de jongen om zijn aandacht te trekken.

In het kort legde hij hem uit dat de knoop in zijn stropdas verkeerd zat en daarom werkte hij hard om hem voor hem te repareren: "Weet je, zodra ik je zag, was het alsof ik plotseling terug in de tijd ging: ik kleedde me altijd zo netjes en elegant toen ik 10 jaar oud was en mijn moeder nam me op zondag mee naar de kerk, dus ik moest leren hoe ik een stropdas moest strikken", zei de bezorger. En dat is nog niet alles.

Advertisement

Het grote evenement

De man legde de jongen geduldig elke stap uit, liet hem alle noodzakelijke bewegingen zien en zorgde er uiteindelijk voor dat Luke's das tot in de perfectie werd vastgemaakt.

De ouders van de jongen observeerden en filmden het tafereel even verbaasd als ontroerd: "we wonen in een buurt waar vaak raciale spanningen heersen en het was echt emotioneel om een ​​onbekende zo'n aardig gebaar naar mijn zoon te zien maken", bekende Nicole Breier, de moeder van de tiener. "Het was prachtig om te zien hoe twee mensen met elkaar omgaan zonder enig belang te hechten aan de kleur van hun huid, zo zou het moeten zijn", voegde ze eraan toe.

Luke verklaarde dat Bryants “meesterlijke werk” zijn uiterlijk simpelweg perfect maakte, en voegde eraan toe hoeveel dat onbaatzuchtige gebaar over de man onthulde: “zijn houding zegt ​​veel over hem, hij is beslist een goed mens”. De jongen ging naar het dansfeest, enthousiast over de ervaring die hij zojuist had gehad, en de video van Bryant terwijl hij hem leerde hoe hij een stropdas moest strikken, werd uiteindelijk uitgezonden op het lokale nieuws.

Een prachtig verhaal dat ons herinnert aan het belang van vriendelijkheid en altruïsme!

Advertisement