Zijn vrouw bevalt op dezelfde dag als zijn beëdiging bij de politie: de ceremonie wordt verplaatst naar de ziekenhuiskamer

Janine image
door Janine

11 November 2023

Zijn vrouw bevalt op dezelfde dag als zijn beëdiging bij de politie: de ceremonie wordt verplaatst naar de ziekenhuiskamer
Advertisement

Sommige mijlpalen vertegenwoordigen een echt keerpunt in ons leven: het krijgen van een baan, een diploma, enzovoort. Het stichten van een gezin is echter een van de meest opvallende veranderingen die zich tijdens ons hele bestaan ​​kunnen voordoen.

Wat als verschillende gebeurtenissen, zoals hierboven beschreven, op één dag samenvallen? Het zou ongetwijfeld een dag zijn om nooit te vergeten, maar misschien zouden we het bijwonen van een van de gebeurtenissen moeten opgeven om ten volle van de andere te kunnen genieten... een dilemma waar de hoofdpersoon van dit verhaal ondanks zichzelf mee te maken kreeg, maar hij had geen twijfels over hoe te handelen.

Advertisement

Een heel bijzondere dag voor de agent

Een heel bijzondere dag voor de agent

Modesto Police Department/Facebook

We hebben het over Trent Kersey, een 25-jarige man uit Californië wiens leven in één dag volledig veranderde. De man was naar de politieacademie gegaan en stond op het punt lid te worden van de plaatselijke politie: om precies te zijn, hij was gearriveerd op de dag van zijn afstuderen en het enige dat hem nog restte was het vieren van het ritueel om officieel te worden beëdigd als politieagent.

Maar een telefoontje had hem gealarmeerd en Trent haastte zich zonder aarzelen naar het ziekenhuis: precies op dat moment was zijn vrouw aan het bevallen van zijn zoon! Hij kon de ceremonie dus niet bijwonen en moest het academiepersoneel laten weten dat hij niet aanwezig kon zijn bij de ceremonie...

Zijn vrouw beviel van baby Theo, hun tweede kind, en Trent zei dat hij zijn gezin altijd boven alles zou stellen. Maar de vreugde voor de 25-jarige stond op het punt groter te worden zonder dat hij het wist!

Advertisement

De verrassing van zijn collega's en vrienden

De verrassing van zijn collega's en vrienden

Modesto Police Department/Facebook

De hele lokale politie van Modesto besloot feitelijk naar het ziekenhuis te gaan en ze beperkten zich niet alleen tot het sturen van beste wensen en cadeaus voor de kleine.

Met toestemming van het ziekenhuis konden de sergeant en zijn superieuren de eedaflegging van de man vieren in de kamer waar zijn vrouw ongeveer een uur geleden was bevallen.

Trent was meerdere keren op één dag emotioneel, wat hij zeker nooit zal vergeten. Hij werd voor de tweede keer vader en tegelijkertijd politieagent: "Ik zou niet gelukkiger kunnen zijn, het is ongelooflijk wat er is gebeurd en hoeveel iedereen voor mij gedaan heeft”, zei de inmiddels politieagent.

Ook zijn oudere collega's wilden er graag op wijzen hoe belangrijk het concept van het gezin voor hen is: "we weten dat ons werk niet altijd gemakkelijk te combineren is met ons privéleven, en daarom was het voor ons nog belangrijker om aanwezig te zijn bij deze speciale gelegenheid”, onthulde agent Sharon Bear.

We wensen Trent en zijn familie het beste toe, en zijn zeker van de bijdrage die hij tijdens zijn carrière aan zijn stad zal leveren.

Advertisement