Vrouw maakt van een laken een prachtige trouwoutfit: het resultaat is schitterend

Janine image
door Janine

04 December 2023

Vrouw maakt van een laken een prachtige trouwoutfit: het resultaat is schitterend
Advertisement

De keuze van wat te dragen naar een bruiloft houdt de meerderheid van de gasten altijd in zijn greep: je vraagt ​​je af of het beter is om een ​​elegante jurk te dragen, er een te dragen waarmee je al eens hebt gepronkt of een nieuwe te kopen. Kortom, het is geen onmogelijke onderneming, maar het vergt zeker tijd om eventuele afwegingen te maken.

In feite bestaat het risico dat je met een ongepaste look pronkt en, in het ergste geval, de bruid in woede uitbarst... iets dat je zeker wilt vermijden, maar wie stelt precies vast wat de normen van decorum zijn en geeft "het groene licht” voor een bepaalde outfit? De hoofdpersoon van dit verhaal vroeg zich dit af na de kritiek die ze kreeg op twee kledingstukken die ze zelf had gemaakt voor een bruiloft.

Advertisement

Het idee van de vrouw

Het idee van de vrouw

u/gbsicotte - Reddit

De exacte naam van de vrouw weten we niet: we kennen haar alleen onder de bijnaam die ze gebruikte op een bekend online forum, namelijk "gbsicotte". Maar wat zeker is, is het briljante idee dat voortkomt uit haar talent en creativiteit.

De jonge vrouw bedacht om een ​​laken dat ze in haar bezit had te gebruiken om er twee delen van een perfect bij elkaar passende jurk van te maken: een schattig topje en een fladderende 3/4-rok. Dus begon ze met de zachte stof met roze kasjmierborduurwerk en begon ze met knippen en naaien.

“Ik heb de rok zelf ontworpen en er wat ruches aan toegevoegd om de jurk iets extra’s te geven”, aldus de getalenteerde vrouw. Andere kleine veranderingen bracht ze ook helemaal zelf aan. Maar meer dan één gebruiker wees op een detail dat op zijn zachtst gezegd problematisch zou kunnen zijn.

Advertisement

De kritiek die ze kreeg op haar creaties

De kritiek die ze kreeg op haar creaties

u/gbsicotte - Reddit

"Het ziet er allemaal prachtig uit, maar als ik jou was zou ik eerst aan het bruidspaar vragen wat ze ervan vinden: je jurk is wit en zou de bruid kunnen storen", merkte een gebruiker op. "Het ziet in werkelijkheid heel “bruidsachtig” uit voor de jurk van een gast", voegde een ander eraan toe.

Bij het lezen van die opmerkingen vroeg de vrouw zich af of de kleur die ze had gekozen echt een probleem zou kunnen zijn en zei: "Ik had er niet eens over nagedacht, het was me gewoon ontschoten dat de twee items wit waren. Ik weet dat de bruidsmeisjes zich zullen kleden in het rood en vanuit dat oogpunt zal ik zeker geen problemen hebben, maar ik zal mijn schoonzus vragen om eventuele twijfels weg te nemen, ik denk niet dat er problemen zullen zijn, maar bedankt dat je me erop hebt gewezen."

Veel andere gebruikers kwamen echter tussenbeide om haar te ondersteunen: “kom op zeg, het lijkt niet op een trouwjurk, er is roze en daarom is het niet de typische compleet witte jurk waarmee je naar het altaar gaat", schreef iemand. Veel andere mensen zeiden niet alleen hoe goed die outfit haar stond, maar vertelden haar ook dat ze zich niet al te veel zorgen moest maken en slechts één regel altijd als geldig moest beschouwen.

Het topje en de rok samen

Het topje en de rok samen

u/gbsicotte - Reddit

Uiteindelijk hangt alles af van het bruidspaar, van wat hun behoeften en persoonlijke smaak zijn: als je twijfelt over je kleding, vraag het hen, dan loop je nooit het risico een fout te maken! Wat vind jij van de kleding waar de hoofdpersoon voor heeft uitgekozen?

 

Advertisement