Ze pronkt met haar online gekochte trouwjurk van 36 euro: niemand wist hoe goedkoop het was

Janine image
door Janine

06 Juni 2022

Ze pronkt met haar online gekochte trouwjurk van 36 euro: niemand wist hoe goedkoop het was
Advertisement

Veel vrouwen geven honderden, zo niet duizenden dollars uit aan de perfecte trouwjurk. Je hoopt tenslotte maar één keer te trouwen en het is de belangrijkste dag van je leven, dus je wilt het beste, toch? De meeste aanstaande echtgenotes brengen zelfs hele dagen door in bruidsboetieks om verschillende modellen uit te proberen.

Toch wilde een vrouw de kosten op haar grote dag laag houden en nam ze het risico haar jurk bij een nogal goedkope online winkel te kopen. De jonge Ann Reckley uit Toronto, Canada plaatste een video op TikTok om te pronken met haar voordelige trouwjurk.

via The Sun

Advertisement
TikTok / being.mary.jane

TikTok / being.mary.jane

"Niemand gelooft me als ik zeg dat ik 36 euro heb betaald voor mijn trouwjurk", legt Ann uit. "Lange tijd hebben mensen me gevraagd waar ik de jurk vandaan heb, maar ik heb ze nooit verteld dat ik hem op Shein heb gekocht. We hebben minder dan 500 euro uitgegeven aan onze bruiloft", voegde ze eraan toe.

In de video showt Ann haar trouwjurk. Het is een zeer geraffineerd, uiterst elegant model. De simpele witte jurk met bandjes is tot op de grond en heeft een golvend detail op de rug. Het is een eenvoudige onderjurk die goed staat bij Ann's figuur en niet goedkoop lijkt, integendeel. Het ziet er duur uit, en hoewel het eenvoudig is, is het heel chic. De bruid onthulde ook dat ze de schoenen bij een even goedkope winkelketen had gekocht, in een andere poging om de kosten laag te houden.

Advertisement
TikTok / being.mary.jane

TikTok / being.mary.jane

In de video maakte Ann veel indruk op gebruikers, want ze kreeg 4,5 miljoen views. Om precies te zijn 898,5 miljoen likes, 7.447 reacties en 10,8 miljoen shares. Veel TikTok-gebruikers waren geschokt en onder de indruk van de prijs van Ann's prachtige jurk, en velen gaven er commentaar op.

TikTok / being.mary.jane

TikTok / being.mary.jane

"Ik vind deze jurk prachtig! Bruiloften zouden niet duur moeten zijn, en jij hebt een geweldige oplossing gevonden!", merkte een gebruiker op. "Als je de echte prijs niet had bekendgemaakt, hadden de meeste mensen gedacht dat de jurk meer dan $1.000 kostte", schreef een ander. "Het is niet belangrijk wat je draagt, maar HOE je het draagt", merkte weer een ander op.

Zou jij ooit vertrouwen op een online winkel om je trouwjurk te kopen? Laat het ons weten in de reacties!

Advertisement