De bruid stuit op een groot probleem met haar jurk tijdens het uitwisselen van ringen

Janine image
door Janine

08 December 2023

De bruid stuit op een groot probleem met haar jurk tijdens het uitwisselen van ringen
Advertisement

De perfecte dag, waar je al jaren over dagdroomt, is die van je bruiloft, oftewel waarop de diepe liefde tussen twee mensen zal worden bezegeld in het bijzijn van de belangrijkste mensen in ons leven. Een moment dat als magisch wordt beschouwd, geassocieerd met vreugde en blijdschap.

In de collectieve verbeelding wordt een vrouw, een toekomstige bruid, gezien die indien mogelijk nog meer belang aan deze gebeurtenis hecht, en in feite is zij vaak degene die ervoor zorgt om alle voorbereidingen te organiseren, waarbij ze wil dat elk detail gewoon perfect is. Maar precies het belangrijkste moment van de hele ceremonie ging mis voor de bruid, de hoofdpersoon van dit verhaal.

Advertisement

Het bruidspaar stond op het punt hun geloften uit te wisselen

Het bruidspaar stond op het punt hun geloften uit te wisselen

Annie St Jean/Facebook

Helaas kan niet alles gepland worden, althans niet tot in detail: we kunnen wel de locatie, de dresscode van de kleding, het menu, enzovoort bepalen, maar bij een bruiloft komt er veel bij kijken en kan er van alles gebeuren.

Het mooie bruidspaar was klaar om hun definitieve verbintenis te vieren, alles leek perfect en tot dat moment was er eigenlijk niets misgegaan.

Het originele paar koos bijzondere kleding en vooral bijzondere kapsels, of, om het beter te definiëren, “niet de meest klassieke” die we in deze contexten gewend zijn: met name de bruidegom draagt een ​​heel bijzonder krijtstreeppak, gepersonaliseerd op de mouw links en met een grote en pompeuze "kokarde" midden op de borst.

En toen gebeurde het, tijdens het uitwisselen van de huwelijksgeloften: een gênante, onverwachte gebeurtenis "trof" de bruid...

Advertisement

Een beslist onaangename verstoring...

Een beslist onaangename verstoring...

Annie St Jean/Facebook

Plotseling begaf de ritssluiting van haar trouwjurk het en brak, waardoor de vrouw een groot deel van haar rug bloot had en de achterkant van haar beha duidelijk zichtbaar was voor alle aanwezigen... een ongetwijfeld moeilijke situatie voor de bruid. Maar de vrouw bleef onbewogen en concentreerde zich op het vieren van die gelukkige gebeurtenis in de warme omhelzing van haar partner.

In feite zetten de twee de huwelijksceremonie zonder enige onderbreking voort en wisselden ze - zoals de gewoonte is - ringen met elkaar uit.

Maar in dit bijzondere verhaal merkten veel mensen die de video van dit stel zagen niet eens de kapotte jurk van de vrouw... in plaats daarvan concentreerden de meeste commentaren zich op het belachelijk maken van het kapsel van haar man.

De kritiek van mensen op het paar

De kritiek van mensen op het paar

Annie St Jean/Facebook

"Ik werd zo afgeleid door het haar van de man dat ik de achterkant van de jurk van de vrouw niet eens opmerkte totdat ik las dat iemand het in de reacties vermeldde", schreef een gebruiker; “dit is een van die bizarre foto's waarbij hoe meer je ernaar staart, hoe meer je gekke nieuwe details opmerkt", schreef een ander.

Kortom, het kapsel van de bruidegom wist meer aandacht te trekken dan welke andere gebeurtenis dan ook en de kritiek stroomde al snel het internet over, er waren zelfs mensen die betoogden dat de fotograaf had moeten vermijden om vanuit bepaalde hoeken te fotograferen om dat vreemde zicht zoveel mogelijk te beperken.

"Iemand die echt van je houdt, moet je ervan weerhouden zo op je bruiloft te verschijnen!", schreef iemand zelfs.

Het lijkt er daarom op dat maar heel weinig mensen de alternatieve stijl van het stel hebben gewaardeerd, maar ze lijken volkomen gelukkig en absoluut enthousiast om de rest van hun bestaan ​​samen door te brengen, en is dit uiteindelijk niet het belangrijkste?

Advertisement