Bruid zegt voor de grap nee tijdens de ceremonie: ambtenaar annuleert de bruiloft

Janine image
door Janine

09 Juli 2023

Bruid zegt voor de grap nee tijdens de ceremonie: ambtenaar annuleert de bruiloft
Advertisement

Het organiseren van een bruiloft is veeleisend en vereist veel inspanning om alles goed te laten verlopen. Als je alle stukjes in elkaar moet passen die naar die grote dag zullen leiden, is het normaal dat de spanning toeneemt en dat je niet in staat bent om elke emotie goed te beheersen.

Dat gebeurde ook met de bruid van dit verhaal, die echter een reactie kreeg die haar duur kwam te staan, net toen ze op het punt stond zich officieel aan haar wederhelft te binden.

via El manana

Advertisement
Andrés Guzmán Pérez/Twitter

Andrés Guzmán Pérez/Twitter

Het verhaal speelde zich af in Caracas, in Venezuela, en ging het internet rond, wat veel reacties en het ongeloof van veel mensen opriep. Op de beelden in de video is te zien hoe twee geliefden, Miriam en Danilo, voor de ambtenaar staan ​​die op het punt staat hen te trouwen, omringd door familieleden en vrienden. Als de man zichtbaar ontroerd de bekende vraag "Wil je met deze vrouw trouwen" stelt, antwoordt de bruidegom direct ja. Op het moment dat dezelfde vraag aan de bruid wordt gesteld, verrast ze iedereen met haar antwoord.

Een droge "nee" brengt de kilte even in de gehele zaal, maar een paar seconden later kalmeert de sfeer dankzij een stralende glimlach van de vrouw en haar lieve jawoord. De "variatie" en de ironie kon de ambtenaar echter niet waarderen, tot het punt dat hij op een serieuze en kalme toon in niet mis te verstane bewoordingen zei dat dit niet de juiste plek was om grappen te maken.

"Zoiets kan niet en ik accepteer geen excuses voor wat u deed - verklaarde de man meteen - Het spijt me, maar we zullen vandaag geen huwelijk vieren. U kunt contact opnemen met de secretaresse om een ​​nieuwe datum vast te stellen”.

Advertisement
Pixnio - Not the actual photo

Pixnio - Not the actual photo

Woorden die het paar met een bittere smaak in hun mond en vol ongeloof achterlieten. Zo ook de gasten, die tussen het ene en het andere geschreeuw door probeerden de ambtenaar aan het denken te zetten om de dag goed af te sluiten. Helaas was er niets aan te doen en vertrok het stel zonder te zijn getrouwd.

Voor de ambtenaar was het geen situatie om grappen over te maken, ironisch te zijn zoals de bruid was: het huwelijk is een serieuze zaak en moet als zodanig worden behandeld. Daarom stuurde hij de twee weg en gaf hij ze niet de kans om te trouwen. Een ongelooflijke situatie, als je bedenkt dat het antwoord van de vrouw echt een symptoom kon zijn van haar nervositeit en de spanning.

Hoe zou jij in hun plaats hebben gereageerd op zo'n stellige weigering?

Advertisement