Hij heeft de bladblazer ingeschakeld om de tuin schoon te blazen: de reactie van deze nieuwsgierige bezoeker is ongelooflijk! - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Hij heeft de bladblazer ingeschakeld…
Trek in pizza? Probeer deze auberginepizza eens: voedzaam en kleurrijk! Een hond bungelt boven de grond van een hoog gebouw: wat de man probeert te doen om hem te redden, is onvoorstelbaar!

Hij heeft de bladblazer ingeschakeld om de tuin schoon te blazen: de reactie van deze nieuwsgierige bezoeker is ongelooflijk!

10.791
Advertisement

Er zijn plaatsen op de wereld waar herten in je tuin een normaal fenomeen is, hoewel ze vanwege hun schuwe karakter vaak gepaste afstand houden. Er zijn natuurlijk altijd uitzonderingen! Deze man wil zijn tuin schoon blazen en schakelt zijn bladblazer in. Een hert dat zich in de buurt bevindt, wordt niet afgeschrikt door het geluid van de machine, maar kan zijn nieuwsgierigheid niet bedwingen en laat zich maar al te graag schoon blazen! 

Tags: DierenKomischeHerten

Leaf blower deer!

Pubblicato da Central Texas Bowhunter, CTB su Venerdì 2 settembre 2016
Advertisement

Laat een opmerking achter!

x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt