Bewakingscamera betrapt wasbeer die sneeuwvlokken probeert te pakken: de scène is hilarisch (+VIDEO)

Janine image
door Janine

14 Januari 2023

Bewakingscamera betrapt wasbeer die sneeuwvlokken probeert te pakken: de scène is hilarisch (+VIDEO)
Advertisement

Van dieren houden is niet zo moeilijk, ze weten ons altijd sprakeloos te maken en ons te vermaken. Er zijn soorten die erin slagen om meer met mensen om te gaan en andere minder, maar dit betekent niet dat ze geen glimlach kunnen geven met volkomen eenvoudige en spontane gebaren.

Het bewijs hiervan is de wasbeer waarover we je willen vertellen, die snel beroemd is geworden op internet en veel gebruikers in verrukking heeft gebracht met zijn puurheid en tederheid. We vertellen je wat hij deed.

via Timothy Ellis/Youtube Screenshot

Advertisement
Timothy Ellis/Youtube Screenshot

Timothy Ellis/Youtube Screenshot

Er zijn dieren waarmee de mens niet zo vertrouwd is en die niet als huisdier kunnen worden omschreven, waaronder ongetwijfeld de wasbeer. Een leuk diertje dat niet altijd even gemakkelijk is om in de buurt van huizen tegen te komen, maar dat af en toe een beetje nieuwsgierigheid toont. Misschien was dit wat de protagonist van dit verhaal naar de tuin van Timothy Ellis leidde.

Dankzij de beveiligingscamera's die buiten zijn huis in Everett, in Washington zijn geïnstalleerd, is een prachtige en vriendelijke wasbeer vereeuwigd terwijl hij door de besneeuwde tuin dwaalt en op alle mogelijke manieren probeert de overvloedig vallende sneeuwvlokken te pakken. De scène, heel schattig, heeft de aandacht van veel gebruikers getrokken. Kijk maar hoe hij een praktisch onmogelijke prestatie nastreeft, velen hebben een leuke opmerking achtergelaten.

Advertisement
Timothy Ellis/Youtube Screenshot

Timothy Ellis/Youtube Screenshot

Hoe werd de man zich bewust van zijn aanwezigheid? De volgende ochtend verliet hij, toen hij wakker was, het huis en realiseerde zich enkele voetafdrukken in de sneeuw. Geïntrigeerd besloot hij de beelden van de vorige avond te bekijken en was hij getuige van de scène.

In de korte clip van slechts 27 seconden is te zien hoe het dier rechtop op zijn achterpoten staat in een poging wat sneeuwvlokken te vangen, maar zonder succes, en nieuwsgierig naar de vallende sneeuw kijkt. Was het voor hem de eerste keer? We weten het natuurlijk niet, maar hij vond het ongetwijfeld erg leuk.

De situatie verrukte Timothy en bracht hem ertoe om dat grappige moment te delen: "Ik ben geen professional betreft filmpjes en foto’s - bekende hij - maar ik vind ze wel leuk en maak er verschillende. Toen ik de wasbeer zich op die manier zag gedragen, moest ik het wel naar mijn YouTube-kanaal uploaden”. En daar deed hij goed aan, gezien de ruim 400.000 views en vele reacties.

Heb jij ooit een soortgelijk tafereel gezien in je achtertuin?

Advertisement