Deze hond ziet zichzelf voor de eerste keer in de spiegel: de mix van nieuwsgierigheid en achterdocht is hilarisch om te zien! - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Deze hond ziet zichzelf voor de eerste…
Zo maak je een kerstboom van bladerdeeg en verras je je gasten! 13 huishoudelijke voorwerpen die een vervaldatum hebben... ook al ben je daar misschien niet altijd van op de hoogte!

Deze hond ziet zichzelf voor de eerste keer in de spiegel: de mix van nieuwsgierigheid en achterdocht is hilarisch om te zien!

Door Sarah Nichele
3.557
Advertisement

Jezelf voor de eerste keer in de spiegel zien, kan een moment van verbazing, nieuwsgierigheid en achterdocht zijn. Vooral omdat je misschien niet meteen begrijpt wie nou dat vreemde wezen is die elke beweging die jij maakt, nadoet! De pup in deze video wordt voor de eerste keer geconfronteerd met zijn spiegelbeeld en hoewel hij de boel wantrouwt, is hij ook nieuwsgierig en wil hij graag spelen met 'de ander'. De manier waarop hij probeert te ontdekken of de 'ander' te vertrouwen is, is hilarisch!

Tags: DierenKomischeHonden

Advertisement

Laat een opmerking achter!

x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Ben je gek op dieren?

Klik op "Vind ik leuk" voor de leukste video's.

×

Ik ben al fan, bedankt