x
Deze schattige Pitbull blijft glimlachen…
13 Duitse herder-pups die een echt concentraat van tederheid zijn Een meisje ziet dat de buurman haar

Deze schattige Pitbull blijft glimlachen sinds hij werd geadopteerd

31 Augustus 2020 • Door Janine
2.475
Advertisement

Om de bijna menselijke houding van viervoeters aan te duiden, zeggen we vaak dat het enige wat ze niet kunnen, praten is. Maar deze lieve, loyale, empathische wezens hebben het niet echt nodig, omdat ze op een even effectieve en diepgaande manier met de eigenaren kunnen communiceren.

Naast wat ze kunnen en begrijpen, hebben ze een blik die alles zegt. Sommige exemplaren, net als primaten, slagen er zelfs in om verder te gaan.


Een van hen is Meatball, wat in het Nederlands "gehaktbal" betekent. Het is een tedere en vriendelijke pitbull die inmiddels een ster is geworden op internet, gevolgd door meer dan 40 duizend mensen op Instagram. Wat hem zo speciaal maakt, is de uitdrukking op zijn gezicht, pardon, snuit.

Advertisement

"Meaty" heeft namelijk altijd een prachtige glimlach die hem nooit verlaat. De hond was in werkelijkheid niet altijd zo vrolijk, integendeel. Zijn leven was nogal saai en verdrietig toen hij in het dierenasiel genaamd Fresno Bully in Californië woonde.

Op een dag ving een vrouw genaamd Lisa Reilly zijn blik en werd verliefd op hem. Hij deed haar veel denken aan haar oude hond, die een paar maanden eerder was overleden. Lisa besloot hem mee naar huis te nemen, waar ze ook nog andere honden had.

Advertisement

Vanaf dat moment begon Meaty met een brede glimlach van oor tot oor rond te lopen. Het duurde niet lang voordat zijn foto’s viraal gingen op internet. De eigenaresse documenteert alles nauwgezet en ontvangt veel shares.

Advertisement

De vele foto’s die Meatball in grappige poses uitbeelden, hadden een enorm succes en maakten hem tot een fenomeen van het moment. Kijkend naar de vreugde en dankbaarheid op de snuit van "gehaktbal", hoopt iedereen dat hij een lang en gelukkig leven heeft en dat hij nooit zijn menselijke glimlach verliest.

Tags: DierenKomischeHonden
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt