De politiehelikopter is op zoek naar een crimineel: het idee van deze kinderen zorgt ervoor dat de achtervolging tot een einde komt! - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
De politiehelikopter is op zoek naar…
Zo maak je het fornuis schoon zonder dure schoonmaakmiddelen! Past niet al je kleding in je koffer? Probleem opgelost met deze methode!

De politiehelikopter is op zoek naar een crimineel: het idee van deze kinderen zorgt ervoor dat de achtervolging tot een einde komt!

Door Sarah Nichele
14.916
Advertisement

Deze creatieve groep kinderen was bezig met het inzamelen van geld voor een jongen met leukemie met een onschuldige actie die bestond uit het zoeken naar paaseieren. Het spel werd echter al snel verstoord door een serieuze zaak: tijdens het zoeken kwamen ze erachter dat er een politiehelikopter boven het gebied vloog op zoek naar een crimineel die de kinderen even daarvoor over het terrein hebben zien racen. Ze proberen eerst te springen om de aandacht van de politie te trekken, maar komen dat met het geniale idee om met een aantal kinderen te gaan liggen om een pijl te vormen die in de richting van de gevluchte misdadiger wijst. Dankzij deze briljante ingeving werd de boef die medeplichtig was aan de ontsnapping van een crimineel, ingerekend.

Tags: PolitieKinderen

Advertisement

Laat een opmerking achter!

x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt