Kind biedt een politieagent ontbijt aan: een gebaar dat de man verbaasd heeft achtergelaten

Janine image
door Janine

29 Maart 2023

Kind biedt een politieagent ontbijt aan: een gebaar dat de man verbaasd heeft achtergelaten
Advertisement

Sommige beroepen kunnen boeiend zijn, maar vaak niet erg lonend. Het is bijvoorbeeld mooi om je medeburgers te kunnen beschermen en de openbare orde te kunnen waarborgen door het werk van politieagent uit te voeren, maar je wordt niet gewaardeerd en soms is het lastig om mensen aan te spreken als je een uniform draagt.

Maar gelukkig zijn er nog steeds mensen die het harde werk en de constante risico's begrijpen en waarderen die al het politiepersoneel neemt om de veiligheid in hun gebied te waarborgen. Donnie Jackson, een plaatsvervangend sheriff die in de Verenigde Staten actief is, ontdekte het op een aangename manier.

via NBC

Advertisement
Pexels - Not the Actual Photo

Pexels - Not the Actual Photo

Op een ochtend als elke andere stopte plaatsvervangend sheriff Jackson in een cafetaria in Weston, in Florida, toen hij zich geobserveerd voelde en een beetje nerveus werd: "Ik liep dit restaurant binnen om te ontbijten voordat ik naar mijn afdeling ging. Toen ik binnenkwam, waren alle ogen op mij gericht. Ik kon me alleen maar voorstellen wat er door de hoofden van de mensen in het restaurant ging met alle vooroordelen die er zijn over wetshandhavers. Hoe dan ook, ik ging naar de kassa om mijn bestelling te plaatsen. Toen ik op het punt stond mijn portemonnee te pakken, zei een jongen: “Ik betaal voor uw ontbijt”. Ik was sprakeloos en gevleid", vertelde hij.

De kleine Austin Feldman, 7 jaar, en zijn ouders stonden in de rij naast de plaatsvervangend sheriff. De moeder van de kleine, Jaime, 39 jaar, vertelde dat Austin hem vol bewondering aankeek: "Hij zei tegen me dat het leuk zou zijn als we hem het ontbijt zouden aanbieden. Dus gaven we hem het geld!", legde ze uit.

Advertisement

We had to share this post from Deputy Jackson. With so much negative attention around law enforcement, we were so happy...

Pubblicato da Broward Sheriff's Office su Sabato 12 settembre 2015

Verbaasd over het vriendelijke gebaar, probeerde plaatsvervangend sheriff Jackson het aanbod te bedanken en af ​​te wijzen: "Ik weigerde, maar zijn ouders stonden erop en zeiden: 'Toen je binnenkwam, stond Austin erop je ontbijt te betalen omdat hij het ondankbare werk wat je doet waardeert!'. Godzijdank had ik mijn zonnebril opgezet, want ik was echt ontroerd", vervolgde hij. "Ik waardeerde het vriendelijke gebaar van de jongen en de mooie kwaliteiten die zijn ouders hem bijbrachten enorm!", aldus plaatsvervangend sheriff Jackson.

Het is fijn om te weten dat er nog steeds mensen zijn die spontaan vriendelijk kunnen zijn en die de moeite en het harde werk waarderen die de politie dagelijks levert.

Advertisement