x
Kind neemt contact op met de politie:…
Hij brengt de door zijn vriendin gekozen trouwjurk terug naar de winkel om de door zijn moeder gekozen trouwjurk op te halen Bejaarde blijft werken ondanks dat hij 89 jaar is: gebruikers helpen hem door ruim 300.000 euro op te halen

Kind neemt contact op met de politie: hij wilde dat iemand hem hielp met zijn huiswerk

19 November 2022 • Door Janine
7.442
Advertisement

Wat doe je als je "in de problemen" zit? Het voor de hand liggende antwoord is “dan vraag je om hulp". Afhankelijk van de omvang van het probleem zoeken de meeste mensen instinctief steun bij de autoriteiten wanneer ze zich in een bepaalde moeilijke situatie bevinden. Welnu, een lief jongetje uit São Vicente, op het platteland van São Paulo, Brazilië, nam dit nogal letterlijk. Geconfronteerd met een "groot probleem", besloot hij de Marechaussee om hulp te vragen. De politieagenten waren echter verrast toen ze de echte reden voor zijn verzoek ontdekten, maar ze lieten hem niet alleen.


Op een avond als vele andere werden de agenten van het 39e bataljon van de Marechaussee na een gebruikelijke controle in een sociaal centrum in de buurt benaderd door een kind op straat, vlakbij zijn huis: "Zodra hij ons zag, kwam de kleine dichterbij en zei dat hij een groot probleem moest oplossen", zei een politieagent. "Militaire politieagenten boden aan om hem te helpen, maar ze hadden niet verwacht dat het “probleem” een “wiskundig probleem” was dat hij moeilijk kon oplossen en daarom hulp nodig had", zeiden ze.

De kleine zei namelijk openhartig tegen de agenten: "Jullie zijn de militaire politie en jullie lossen alle problemen op. Daarom kwam ik naar jullie toe. Dit is een wiskundig probleem!". Hij verspilde geen tijd, opende zijn schrift en liet zien wat hem zo dwarszat. Omdat ze aan het einde van hun dienst waren en er geen dringender zaken waren, glimlachten de politieagenten en letten ze op de kleine burger, terwijl ze zijn schrift verlichtten met zaklantaarns om zijn huiswerk uit te voeren. De tedere scène werd vereeuwigd op enkele foto's, die later op Facebook werden gedeeld.

De post ging in zeer korte tijd de wereld rond en ontroerde Facebook-gebruikers: "Er zijn veel goede politieagenten, die de samenleving echt willen helpen. Ze eren het uniform dat ze dragen! Complimenten voor de houding. God zegene je elke werkdag”, schreef iemand. "Complimenten voor deze daad van bescheidenheid en dienstbaarheid aan de samenleving", voegde een ander eraan toe.

"Sprakeloos! De manier waarop de jongen om hulp vroeg en de politie die hem hielp! Mooie houding van beide kanten", schreef een jonge vrouw. "Zo zouden we ons moeten voelen tegenover onze militaire politie, net als dit kind. Een pluim voor deze politieagenten die de onschuld van dit kind zagen", voegde een andere persoon toe.

Tags: LeukePolitieKinderen
Advertisement
Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt