Deze moeder heeft 3 kinderen met een donkere huidskleur gebaard: de vader vertelt het hele verhaal - BekijkDezeVideo.nl
x
Deze moeder heeft 3 kinderen met een…
Hij wilde zijn keuken speciaal maken: het is hem gelukt met muntstukken van 1 cent In de bioscoop worden flesjes water weggegeven maar niemand krijgt de flesjes open. Wanneer de film begint snappen we waarom...

Deze moeder heeft 3 kinderen met een donkere huidskleur gebaard: de vader vertelt het hele verhaal

09 September 2017 • Door Janine
1.313.413
Advertisement

Steeds meer mensen kiezen ervoor om weeskinderen te adopteren, die geboren zijn in verre landen. De beslissing om kinderen ter wereld te laten komen uit bevroren embryo's, is iets wat we niet dagelijks horen. Dit was de keuze van een amerikaans stel nadat ze problemen hadden om een kind op de natuurlijke manier te krijgen. Rachel en Aaron Halbert hebben ervoor gekozen iets ongewoons te doen: te kiezen voor embryo's gedoneerd door gekleurde mensen.

Toen we begonnen te denken aan adoptie, hebben we ons afgevraagd wat het betekent om een interraciale familie te zijn.

In dit prachtige artikel dat verscheen in de Washington Post, vertelt Aaron Halbert het bijzondere verhaal over zijn familie.

Hij en zijn vrouw Rachel zijn leden van een evangelische kerk in het zuiden van de Verenigde Staten, waar relaties tussen mensen van verschillende etniciteiten nog moeilijk zijn. Maar in hun ogen is een bepaalde diversiteit het bewijs van de "briljante creativiteit van God, iets wat we niet negeren, maar verwelkomen als een zegen".

Het echtpaar had in het verleden al kinderen geadopteerd maar vrienden vertelden hen over de zogenaamde "verlaten embryo banken", plaatsen waar een teveel aan embryo's zijn, verkregen na geassisteerde bevruchting en waar het niet mogelijk is de verwekkers op te sporen.

Advertisement

Voor wie net als ons gelooft dat het leven begint bij de bevruchting, is de mogelijkheid van deze embryo's om op de wereld te komen een manier om de mensheid te redden. Op deze manier kon Rachel ervaren wat het betekent om een zwangerschap te voldragen.

Wanneer hen gevraagd werd op welke etniciteit de embryo's geselecteerd moesten worden, besloten Rachel en Aaron ze overeen te laten komen met de twee adoptiekinderen die ze al hadden: afro-amerikaans. Het echtpaar besloot om twee embryo's te implanteren, maar zoals je op de foto's kunt zien...

Eén van de twee embryo's heeft zichzelf gedeeld zodat er drie foetussen in de vrouw groeiden!

Het leven is anders verlopen dan we twaalf jaar geleden gedacht hadden toen we een relatie kregen maar we zijn God dankbaar dat hij ons deze prachtige familie heeft gegeven. In elk van hen zit een stukje paradijs.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt