De zoon is geobsedeerd door videogames: de vader dwingt hem de Playstation met een knuppel te vernietigen

Janine image
door Janine

07 Juli 2023

De zoon is geobsedeerd door videogames: de vader dwingt hem de Playstation met een knuppel te vernietigen
Advertisement

De opvoeding van kinderen wordt steeds belangrijker: de tijden gaan voorbij, maar discipline en de juiste waarden moeten vaste thema's blijven die van generatie op generatie moeten worden doorgegeven. De vinger aan de pols hebben betekent soms de leiding nemen over een emotioneel sterk gebaar, een les achterlaten in de geest van een groeiend persoon.

Dat lijkt de hoofdpersoon van dit verhaal tenminste te denken, die, moe van sommige houdingen van zijn zoon, heeft besloten een "drastische weg" te nemen om hem correct te straffen. Laten we eens kijken wat er gebeurd is.

via Facebook

Advertisement
Showboat Presents The Offended Zone/Facebook/Screenshot

Showboat Presents The Offended Zone/Facebook/Screenshot

Tre Cosby, een vader in de Verenigde Staten, was moe en boos op zijn zoon. In feite bracht de jongen praktisch al zijn vrije tijd door met het spelen van videogames voor het tv-scherm. "Eten, slapen, Fortnite (videogame), herhalen”. Dit zijn de woorden die we op het sweatshirt van de jongen kunnen lezen om een ​​idee te geven van de feiten.

Allereerst werden de cijfers van de tiener erdoor beïnvloed, die onverbiddelijk bleven verslechteren. De vader waarschuwde zijn zoon vervolgens: ofwel zou hij het gebruik van zijn geliefde gameconsole (een PlayStation) sterk hebben verminderd, ofwel zouden beiden voor de gevolgen hebben betaald.

Op een ochtend had Cosby de jongen aangeraden zijn huiswerk te maken en had hem in plaats daarvan vlak voor zijn geliefde Playstation zien zitten. Dus vroeg hij iemand om hem te registreren en zijn zoon om hem naar de achtertuin te begeleiden.

Advertisement
Smashed

Good parenting or not, that’s your opinion. Bad grades, YouTube, and excessive playing of fortnite equals destruction of your electronics in my house 🤷🏽‍♂️💯💯 For licensing and usage, contact, licensing@viralhog.com

Pubblicato da Showboat Presents The Offended Zone su Giovedì 21 marzo 2019

Maar voordat hij naar buiten ging, pakte hij de console en stopte die in een witte plastic zak. Toen riep hij zijn zoon en beval hem hem te volgen.

"Je was vanmorgen YouTube-video's aan het kijken vanaf je PlayStation. Wat had ik je gezegd dat er zou gebeuren? Had ik je niet gewaarschuwd dat er consequenties zouden zijn als je me weer ongehoorzaam zou zijn? Dat je PlayStation de prijs zou betalen?" horen we de vader streng aan de jongen vragen. Deze laatste lijkt berustend en geeft zijn schuld toe, en begint het ergste te vrezen.

Eenmaal in de tuin plaatst de vader de console op de grond en geeft hij een metalen knuppel aan zijn zoon. "Vernietig het", “maak het kapot, zei ik je", beveelt hij de jongen die al in tranen is. Uiteindelijk voert de zoon, tussen vele tranen, de wensen van zijn vader uit en raakt hij meerdere keren zijn geliefde PlayStation. Maar voor de vader is het nog niet genoeg: hij pakt een grote steen en crasht hem op de console en besluit uiteindelijk om er letterlijk met zijn auto overheen te rijden, hem definitief aan stukken te breken. Vind je deze straf passend of overdreven? Laat het ons weten!

Advertisement