x
Kleinzoon verandert van geslacht: de…
Haar schoonzus verpest haar vakantie door haar hond mee te nemen, ondanks het feit dat het hotel geen huisdieren accepteert Studente verschijnt op haar afstudeerceremonie op crocs, maar gebruikers verdedigen haar tegen kritiek

Kleinzoon verandert van geslacht: de trotse grootvader toont een foto waarop hij de verandering laat zien

17 Augustus 2022 • Door Janine
2.567
Advertisement

Het ontdekken van iemands genderidentiteit is niet zo eenvoudig als we denken: iedereen, diep van binnen, is zich ongetwijfeld bewust van zijn of haar seksuele geaardheid, maar het is niet altijd gemakkelijk om het te accepteren en het aan de wereld te laten zien. Er zijn nog steeds veel vooroordelen over homoseksualiteit en verschillende identiteiten, zoals degenen die de transitie kiezen om hun vrouwelijkheid of mannelijkheid te erkennen, ook op esthetisch niveau en op driehonderdzestig graden. We horen vaak verhalen van ouders en grootouders die hun kinderen en kleinkinderen afwijzen omdat ze homoseksueel, transgender of gewoon "buiten de conventionele schema’s” zijn, maar gelukkig is het verhaal van vandaag precies het tegenovergestelde.


Een leuke en hele lieve opa vierde de transitie van zijn kleinzoon met een nieuwe familiefoto. De jonge Nicolás Cazorla Fernández deelde de video die gfilmd was tijdens een bezoek aan zijn familie in Spanje. Op de terugreis van Charleston, South Carolina, VS, waar hij naar de universiteit gaat, vroeg Nicolás zijn grootvader om een ​​nieuwe foto om het oude in zijn huis om te wisselen.

Als transgender begon Nicolás onlangs zijn transitie op TikTok te delen terwijl hij de operatie voor de geslachtsverandering onderging. "Het begon allemaal bij toeval. Ik zag dat een video waarin ik een grapje maakte met mijn vader in het ziekenhuis viraal ging en ik realiseerde me dat veel mensen in de transgemeenschap meer wilden weten over de betekenis van de operatie", aldus de jongen.

Nu, met bijna 10.000 fans, helpen zijn video's andere leden van de transgemeenschap om zich gesteund te voelen en anderen erover te leren. Maar de clip samen met zijn grootvader trok nog meer de aandacht van het web: zijn stralende grootvader werd gefilmd terwijl hij trots zijn fotolijst bijwerkte met een nieuwe afbeelding van zijn kleinzoon. Het filmpje veroverde het internet en bereikte in een mum van tijd meer dan een miljoen views.

"Ik heb deze video juist geplaatst omdat veel jonge transgenders bang zijn voor wat hun familieleden zullen denken of doen als ze uit de kast komen", legt hij uit. "Natuurlijk maakte ik me ook zorgen. Het is geen generatiekwestie: oud zijn is geen excuus om de familie waar je van zou moeten houden niet te ondersteunen", besloot de jongeman.

Wat te zeggen, een prachtige scène die je doet begrijpen hoe belangrijk de steun en liefde van je familie bij elke gelegenheid is.

Advertisement
Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt