Als dit huis lijkt op dat van je dromen, zal je op het interieur verliefd worden - BekijkDezeVideo.nl
x
Als dit huis lijkt op dat van je dromen,…
16 ongelukkige gebeurtenissen die ons op een grijze dag een glimlach kunnen bezorgen 7 dingen die je in de wasmachine kunt wassen en 7 dingen die je er NOOIT in moet doen

Als dit huis lijkt op dat van je dromen, zal je op het interieur verliefd worden

23 Mei 2018 • Door Janine
4.202
Advertisement

Dat Zweden vooraan staat in de wereld van het ontwerp van huizen, is allang bekend. Als je het nog niet kende, laten we je hier een traditioneel model van een Zweeds huis zien: een constructie middenin het bos, dat in het gebruik van materialen en decoratie teruggrijpt op de externe omgeving waarin het is geplaatst, waardoor een comfortabele en ontspannen sfeer wordt gecreëerd. En als hout het materiaal bij uitstek is, domineert wit de kleuren! Laten we het eens van dichterbij bekijken!

De woning dateert uit 1975, maar is recent gerestaureerd.

Het is verdeeld over één verdieping, die zich uitstrekt over een oppervlakte van 57 vierkante meter: geen enorme ruimte, maar meer dan genoeg voor een kleine familie: het beschikt over 2 slaapkamers, 1 badkamer, 1 ruime woonkamer, en 1 ruime keuken, en bovendien heeft het een comfortabel terras. 

De ingangen zijn gemaakt van natuurlijke houten trappen, die mooi afsteken bij de witte muren.

Het huisje heeft twee ingangen: de hoofdingang, of "representatie", die bestaat uit een trap die door het terras naar de woonkamer leidt; en een zijdelingse "service" -ingang die de kamers en badkamer flankeert, leidt naar de keuken.

Advertisement

De woonkamer is ruim, lumineus en verwarmd door een open haard als contrast met de lichte kleuren van de omgeving.

De hoofdingang binnenkomend, zien we de woonkamer: ruim en lumineus, dankzij de glazen deur en de witte muren en meubels, met het licht dat van buiten komt en de ruimte groter doet lijken. Het enige detail dat opvalt is de moderne open haard: van hout en donkergrijs staal, het middelpunt van de woonkamer, die ook visueel de ruimte verwarmt.

Wat is het hier netjes!

Bank en fauteuil, evenals de tafels, zijn gecamoufleerd met de muren; maar om de omgeving en zijn componenten te benadrukken, geven de fauteuil en het rotan tapijt karakter, terwijl de zuurgele ramen een vleugje kleur en moderniteit aan de woonkamer geven. Romantische accenten komen tevoorschijn uit de kandelaar die de atmosfeer verwarmt, vooral als deze wordt aangestoken, en van de bloemendecoraties op de kussens.

De stalen wasemkap in moderne stijl is prachtig!

De keuken, die vanuit de woonkamer te zien is, is klein en functioneel, met hoogwaardige apparatuur: het lichtgrijs domineert de kastjes, vorm gevend aan de ruimte, verder is alles wit. De witglanzende tegeltjes zorgen voor meer licht.

Wie wil er niet ontbijten, het bos bewonderend?

Hoewel minimaal, heeft de keuken alles: een comfortabele tafel bij het raam met uitzicht op het bos.

De slaapkamer wordt verlicht door het raam bij het bed en is verrijkt met elegante stoffen: een harige deken, licht opzichtig maar met parelgrijze tinten die de uitbundigheid wat temperen!

Een kleine badkamer essentiël wat betreft vormen, componenten en kleuren.

Een grote wastafel leunend op een meubel voor handdoeken en producten. Bijzonder is de douche met glazen schuifdeuren, die het meeste uit de beperkte ruimte halen! Een idee om te kopiëren!

Na het bezichtigen van het huis, rusten we even uit op het terras:

Zie je jezelf al zitten op één van de stoelen, met een warme plaid en een heerlijke kop warme chocolademelk, middenin het bos?

Benieuwd naar de plattegrond van het huis? Dit is 'm!

Tags: ZwedenMeubelsHuizen
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt