x
Ze kopen een stacaravan voor 4.700 euro:…
Hij ziet een bruid op straat en helpt haar: Twee bejaarde echtgenoten hebben altijd op een eiland gewoond, maar maken hun eerste boottocht op 90-jarige leeftijd

Ze kopen een stacaravan voor 4.700 euro: "De huur was onhoudbaar, nu leven we beter!"

22 Juli 2022 • Door Janine
4.729
Advertisement

Op jezelf wonen is een grote verantwoordelijkheid. Je hebt te maken met de rekeningen, maar vooral met de hoge kosten van huur of een eventuele hypotheek. Tegenwoordig wordt het steeds moeilijker om de eindjes aan elkaar te knopen en daarom heeft een jong stel besloten om zichzelf op een originele manier opnieuw uit te vinden door slechts 4.700 euro te investeren om een ​​stacaravan te kunnen kopen en te kunnen leven in een uitgerust appartement met alle comfort.

TikTok-gebruiker Kay, op het platform bekend onder de bijnaam @kayleigh.t24, uploadde een video waarin haar nieuwe super goedkope huis te zien is.

via: The Sun

"We hebben een oude stacaravan gekocht omdat we te veel huur betaalden", schreef Kay in het bijschrift van de video. Gekocht voor zo'n lage prijs, had de stacaravan duidelijk een reparatie nodig: het behang had losgelaten en de vloeren waren nogal verwaarloosd. Eén muur kon niet worden geverfd, dus het paar ging aan de slag met behangen.

Daarna gingen ze verder met het inrichten van de keuken: daarvoor waren simpele stickers uit de supermarkt van ongeveer een euro voldoende. Een voordelige maar impactvolle oplossing. Meteen daarna dachten ze erover om de vloer te renoveren om de verbouwing van het hele mini-appartement af te ronden. Het stel was zo enthousiast over het resultaat dat ze in hun video een tip voor alle jongeren hadden: "Koop een stacaravan, gewoon doen!".

Advertisement

Gebruikers vonden de clip leuk en vroegen hen waar het huis op wielen stond en met welke andere mogelijke uitgaven ze zullen worden geconfronteerd. Kay legde uit dat haar stacaravan op land staat dat eigendom is van haar familie, dus ze heeft geen extra kosten.

Velen huren echter grond of kopen een deel ervan en zorgen zelf voor een oplossing omdat de onderhoudskosten en huurprijzen veel lager zijn dan bij een appartement. Wat vind je ervan? Zou je bereid zijn om in een huis op wielen te wonen zoals dit jonge stel?

Tags: MeubelsIdeeënHuizen
Advertisement
Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt