De zoon helpt nooit mee in huis, maar de moeder heeft een geniaal plan bedacht waar het web het massaal mee eens is - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
De zoon helpt nooit mee in huis, maar…
Deze lieve hond Deze 3 vragen tellende Tibetaanse test kan veel onthullen over wie je echt bent

De zoon helpt nooit mee in huis, maar de moeder heeft een geniaal plan bedacht waar het web het massaal mee eens is

Door Janine
3.194
Advertisement

Wie kinderen heeft weet het: zonder internet kunnen ze niet leven. Of ze het nu nodig hebben om filmpjes op YouTube te bekijken, om online met hun console te spelen of om simpelweg met hun vrienden te chatten via instant messaging-programma's, ze zijn altijd op het net. Dus een moeder dacht te profiteren van deze situatie om haar zoon een beetje opvoeding te geven.

Aangezien hij, zoals veel kinderen, zijn kamer maar ook de keuken rommelig achterlaat... dacht deze moeder twee vliegen in één klap te slaan.

Zodra zijn moeder de deur uit was, ontdekte de zoon dat hij geen verbinding meer kon maken met internet en hij vond een bericht op de deur.

"Het WiFi-wachtwoord van vandaag kan worden ontgrendeld door via SMS een foto van de schone keuken naar je moeder te sturen. De bovenstaande foto MOET een pakket crackers bevatten die op het aanrecht bij het fornuis ligt (om hergebruik van vorige foto's te voorkomen)."

Deze aardige moeder besloot op nadrukkelijke en strenge toon:

"Bedankt voor het accepteren van de uitdaging... Moge het geluk aan je zijde staan, liefs, mamma."

Klusjes in huis in ruil voor Wi-Fi.

foto: imgur

Deze moeder heeft een hele krachtige truc ontdekt, je moet alleen wat geduld hebben om het wachtwoord van de Wi-Fi te veranderen... en we verzekeren je dat elk kind, als hij eenmaal beroofd is van zijn kostbare internet, elke kamer zal opruimen! Op deze manier, behalve een netjes opgeruimd huis te hebben, zul je in hem het idee (wat steeds minder voorkomt) versterken dat elk voorrecht of voordeel op enigerlei wijze "betaald" moet worden met wat toewijding en opoffering. Niet slecht als levensles!

En jij, wat vind jij van de strategie van deze moeder?

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt