15 foto's tonen kinderen die huilen om de meest absurde en hilarische redenen - BekijkDezeVideo.nl
x
15 foto's tonen kinderen die huilen…
Een man ontdekt dat zijn vriendin hem bedriegt dankzij de weerspiegeling van de smartphone: ze zat op Tinder 15 mensen die hun kapper voor de rechter hadden moeten slepen

15 foto's tonen kinderen die huilen om de meest absurde en hilarische redenen

03 Januari 2021 • Door Janine
8.252
Advertisement

Zelfs de meest ogenschijnlijk nare situatie kan een grappige en zelfs komische kant hebben. Ouders weten het goed: als ze ervoor kiezen om een ​​kind te krijgen, weten ze dat ze momenten van oneindige vreugde en driftbuien zullen meemaken. In de eerste maanden van hun leven wordt het huilen van baby's vaak ingegeven door honger of slaap. Als ze opgroeien, huilen ze echter ook om een ​​aantal redenen die voor ons absurd en zinloos lijken, maar voor hen echt onherstelbare situaties zijn: de hond staat in de weg, de moeder wil haar dochter nog geen spek geven, de guacamole is te koud, ze hebben een hekel aan het verjaardagslied. Op deze foto's laten we je enkele van de redenen zien waarom kinderen soms gewoon moeten huilen.

1. Het meisje huilt omdat haar moeder haar de wasmiddelen onder de gootsteen niet laat drinken. Ze snapt niet dat het geen sappen zijn.

2. Dit meisje huilt omdat ze niet door het hondenluikje past. Kon ze de deur ernaast niet nemen?

Advertisement

3. Deze baby huilt voor de oven omdat het eten nog niet klaar is: hij daarentegen wel, hij heeft al een vork in zijn hand.

4. De baby huilt omdat de hond op de grond ligt en hij er niet doorheen kan met de stoel. Waar moet hij het naartoe brengen?

5. Dit kind huilt omdat hij niet wil dat de banaan hem wordt aangeboden: hij weet al wat hij moet eten en wanneer hij het moet eten.

Advertisement

6. Het meisje huilt omdat haar ouders haar meenamen naar een concert van Justin Bieber, maar ze heeft een andere muzikale smaak.

7. Het kind huilt omdat hij niet alle kleurpotloden in één hand kan houden. Hoe moet hij nu tekenen?

Advertisement

8. Het meisje huilt omdat haar ouders zeiden dat ze geen spek meer mocht eten. Hoe moet ze nu haar eieren eten?

9. Het kind huilt nadat hij iets te weten is gekomen: zijn ouders hebben hem verteld dat robots geen vader hebben. Hoe worden ze dan geboren?

Advertisement

10. Het meisje ligt huilend op de grond omdat de guacamole te koud is. Zal het een aanwijzing zijn voor haar toekomstige carrière?

11. Dit kind daarentegen is een perfectionist: hij huilt omdat zijn toast niet vierkant is. Hoe konden zijn ouders zoiets doen?

12. Het is haar verjaardag, maar het meisje huilt omdat ze voor haar hebben gezongen. Huilt ze uit schaamte of nervositeit?

13. Deze jongen huilt omdat hij niet kan beslissen welke chocolade hij moet kiezen. Mag hij ze niet allemaal hebben?

14. De baby huilt en wanhoopt omdat zijn vader hem geen bier wil geven, maar hij beweert groot genoeg te zijn.

15. Deze jongen huilt in plaats daarvan omdat de mueslireep in tweeën is gebroken. Hoe moet hij het nu opeten?

De ouders vonden het moment zo absurd dat het onsterfelijk werd gemaakt. Heb je je kinderen ooit om een ​​absurde reden zien huilen? En hoe heb je ze kunnen troosten?

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt