Deze 14 foto's van mensen die iets goeds voor een ander doen geven je het vertrouwen terug dat je hebt verloren - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Deze 14 foto's van mensen die iets goeds…
11 tekenen dat je met een goede man samen bent, oftewel de juiste Hoe een oude badkuip in een vijver te veranderen... en andere gekke ideeën voor de tuin

Deze 14 foto's van mensen die iets goeds voor een ander doen geven je het vertrouwen terug dat je hebt verloren

Door Janine
3.971
Advertisement

In de ochtend is het een goede gewoonte om de dag te beginnen met het luisteren naar het nieuws, om je bewust te worden van de feiten van de dag en die van de nacht die net voorbij is. Het kan echter niet worden ontkend dat je, om het nieuws te horen, vanaf de vroege uren van de dag sterk in je schoenen moet staan: in feite is het nieuws bijna altijd van negatieve inhoud.

Het zou mooi zijn als er een journaal zou bestaan van positief nieuws, die het hart verwarmt en die het verlangen overbrengen om de dag met de beste bedoelingen te beginnen: dit zijn enkele verhalen die misschien in hun opzet zullen slagen, om weer wat vertrouwen in de mens te krijgen.

"Een tijd terug vroeg deze vrouw me of ik haar kon helpen omdat ze bang was uit te glijden in de sneeuw. Sindsdien loop ik elke dag samen met haar naar huis".

Tijdens een schietpartij in een school in Florida, beschermde deze 15-jarige zijn klasgenoten door de deur van de klas dicht te houden. Hij werd 5 keer getroffen, maar zijn gebaar heeft 20 jonge levens gered.

Advertisement

Een politieagent praat met een man die dreigde zich van een brug te gooien: jaren later, toen hij vader van 2 kinderen was, gaf de man de politieagent die hem met zijn woorden redde een prijs.

Deze twee kinderen hebben elkaar voor het eerst ontmoet in een restaurant en besloten met een omhelzing vrienden te worden.

Een oudere man helpt een jongen die moeite heeft zijn stropdas te strikken.

foto: LyssaP/imgur
Advertisement

Deze jongens verzorgen de tuinen van oudere, gehandicapte en noodlijdende mensen in de wijk.

De twee hebben elkaar via Uber otmoet, toen de jongen naar het ziekenhuis vervoerd moest worden. Zijn familie woont niet in de buurt, dus bezoekt zijn toevallige chauffeur hem elke dag.

Advertisement

Deze ober helpt een gehandicapte vrouw met eten, zodat haar man zijn maaltijd in alle rust kan opeten.

Een legerofficier redde dit kind van een orkaan: 10 jaar later ontmoetten ze elkaar opnieuw.

Advertisement

Kerstelfen bieden een geschenk aan nietsvermoedende daklozen.

Deze docent stond erop om voor het kind van zijn studente te zorgen, toen ze vertelde dat ze de baby mee de klas in moest nemen omdat ze zich geen babysitter kon veroorloven.

Zij is 81, hij 22. Ze kennen elkaar via een spel op internet: hij heeft honderden kilometers afgelegd om haar persoonlijk te leren kennen.

Deze man zag dat een vrouw moeite had de groente in te pakken: uiteindelijk heeft hij haar met al haar boodschappen geholpen.

Een politieagent stopt voor een schaakpartij samen met een dakloze: ook dit betekent openbare dienst!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt