Ouders geven hun tienerdochter haar eerste auto: haar reactie is ongeëvenaard

Janine image
door Janine

28 April 2024

Ouders geven hun dochter haar eerste auto
Advertisement

Zoals we weten, zouden ouders alles voor hun kinderen doen. Het is hun taak om voor hun welzijn te zorgen en hen gelukkig te maken door hen te helpen de tegenslagen van het leven het hoofd te bieden.

In dit prachtige verhaal wilden een vader en moeder hun dochter verrassen door haar een auto te geven: het meisje, een tiener, reageerde op een ongelooflijke manier en werd door veel gebruikers omschreven als “uniek” gezien haar jonge leeftijd, een leeftijd waarop dankbaarheid vaak moeilijk te zien is. Maar niet in dit geval!

Advertisement

De geweldige verrassing van de ouders aan hun dochter

@tannapollock/Instagram

Tanna Pollock, de moeder van het meisje uit de video, is lerares en maker van digitale inhoud. De moeder van 4 kinderen en haar man besloten een van hun dochters een prachtig cadeau te geven.

We hebben het over een tiener die onlangs haar rijbewijs heeft gehaald en die natuurlijk niet kon wachten om onafhankelijk te worden om zich met de auto te verplaatsen. Ze stelde zich echter voor dat ze dat zou doen met een auto van haar ouders, als die beschikbaar was.

Ze bevond zich in de auto van haar ouders, maar alleen om een ​​sleutelbos in haar handen te krijgen: haar vader, zittend op de bestuurdersstoel, draait zich om om haar de sleutels te geven. Het meisje pakt ze instinctief aan zonder het te begrijpen en realiseert zich dan: dit zijn niet de sleutels van de auto waarin ze zitten... ze horen bij een andere auto, eentje waar ze niets vanaf wist!

Advertisement

De video waarin de hele episode is vastgelegd

We kunnen ervan uitgaan dat Tanna degene is die de hele scène heeft gefilmd, en de reactie van haar dochter is onbetaalbaar: "Nee, dat hebben jullie niet echt gedaan! Ik kan het niet geloven! Het is niet waar!", blijft het meisje herhalen, na ontvangst van de sleutels.

Haar gezicht bloost onmiddellijk van emotie en ze begint alle kanten op te kijken op zoek naar wat haar nieuwe auto zou kunnen zijn. Dan ziet ze hem en is ongelovig in een wervelwind van pure vreugde. Ze stapt uit de auto en loopt, met haar vader aan haar zijde, in de richting van de auto.

Een gloednieuwe, parelwitte auto schittert in het zonlicht. Het meisje komt halverwege de weg ademloos tot stilstand: ze begint haar ouders te bedanken en als ze nog maar een paar stappen van de auto verwijderd is, buigt ze in een uitzinnige lach. "Het is niet waar, ik kan het niet geloven!”, blijft het meisje herhalen. 

Uiteindelijk stapt ze in de auto, gaat zitten en begint er extatisch naar te kijken. Ze blijft haar ouders bedanken, uiteindelijk barst ze in tranen uit vol dankbaarheid jegens hen. Velen hebben commentaar gegeven op de ontroerende reactie van het meisje, laten we de belangrijkste bekijken.

De reacties van gebruikers op Instagram

“Meisje, je zit letterlijk in je nieuwe auto - ik hou van haar reactie!", schreef iemand, "Een dankbare tiener?! Uit welk land komt ze?”, reageerde een ander.

“Ze loopt over van dankbaarheid – ik hou van haar vanwege de manier waarop ze het opvatte”, verklaarde weer een ander. "Alles is zo perfect in deze video, goed gedaan, ouders”, vond iemand anders. Wat vind jij van dit ontroerende verhaal?

Advertisement