Wat zit er verstopt achter de lijntjes? Slechts enkelen weten het juiste antwoord

Janine image
door Janine

08 September 2018

Wat zit er verstopt achter de lijntjes? Slechts enkelen weten het juiste antwoord
Advertisement

Het web zit vol met puzzels en optische illusies, van min of meer eenvoudige interpretaties. Wat we gaan voorstellen is een afbeelding dat je waarschijnlijk niet meteen zult begrijpen, maar weinigen kunnen zeggen dat ze het in één keer hebben opgemerkt, wat er achter die lijnen schuilgaat. Het beeld dat viral geworden is, bevat naast de goliardische intentie, eigenlijk een zeer precieze en zeer krachtige boodschap.

Advertisement
Wat zit er verstopt achter de lijntjes? Slechts enkelen weten het juiste antwoord - 1

Hier is een leuke puzzel met als protagonist een "personage", geliefd bij jong en oud. Waarschijnlijk zullen maar weinigen het figuur tussen de lijnen in zwarte en witte zigzaglijnen kunnen identificeren. Alle anderen zullen zich afvragen wat er vreemd is aan deze afbeelding. Maak je geen zorgen, er zijn maar heel weinig "gelukkigen" die op het eerste gezicht kunnen zien wat er tussen de lijnen verborgen zit, dit komt door het feit dat sommige mensen feitelijk meer "ruimtelijke aandacht" hebben.

Als je het nog niet hebt gezien, probeer dan wat meer afstand van de afbeelding te nemen en er nogmaals naar te kijken. Ontdekt wie er verstopt zit? Als je het echt niet kunt zien, kun je de oplossing hieronder vinden...

Advertisement
Pixabay.com

Pixabay.com

Het is een panda!

Deze puzzel werd een paar jaar geleden gemaakt door een Russische kunstenaar genaamd Ilja Klemencov, die deze optische illusie viral maakte. De foto heeft als titel "They can disappear" (Ze kunnen verdwijnen) en het lijkt erop dat hij het WWF heeft gesteund om dit dier te beschermen. Juist de vereniging van milieubescherming die als symbool een panda heeft, vecht al jaren om dit grote zoogdier te beschermen dat is opgenomen in de "rode lijst" van de meest bedreigde dieren.

Een mooi initiatief voor deze dieren waar je wel van moet houden!

Advertisement