Daarom is bewaker zijn van pandabeertjes het leukste werk dat er is - BekijkDezeVideo.nl
x
Daarom is bewaker zijn van pandabeertjes…
Met deze zelfgemaakte snoepjes tegen hoesten en verkoudheid bespaar je jezelf een bezoek aan de huisarts Het adopteren van een kat kan helpen bij het bestrijden van depressie en het verbeteren van de hartslag

Daarom is bewaker zijn van pandabeertjes het leukste werk dat er is

02 Oktober 2018 • Door Janine
3.846
Advertisement

De ene baan is benijdenswaardiger dan de andere, vanwege het salaris, de uren of vanwege de uitgevoerde activiteiten. Tot deze laatste behoort absoluut de "bewaker van panda's", een prestigieuze figuur in dierentuinen, die maar weinigen kunnen nastreven. Je moet voor meerdere aspecten van het leven van dit dier zorgen, je moet ze voeren door een strikt bamboe dieet te volgen, je moet de omheining schoonmaken en wanneer nodig, moet je ze zoveel mogelijk verwennen! Het lijkt perfect, het werk waar iedereen van droomt, maar pas op want in werkelijkheid zijn er verborgen valkuilen...


Een panda-bewaker zijn is absoluut een zeer veeleisende baan. Naast dat waar het contract uit bestaat, zoals het schoonmaken van de omheining, de continue en onbeperkte distributie van bamboe en verwennerij, moet er ook aandacht worden besteed aan de verrassingsaanvallen die deze dieren gewoonlijk plegen te maken. Maar dit is niet gevaarlijk, dus geen zorgen, we hebben het over de tedere knuffels die baby-panda's proberen te geven aan hun bewakers wanneer ze hun hek binnengaan.

Het is bekend dat dit dier één brok tederheid is en de voorbeeldige protagonist van deze video, die veel keren bekeken is op het web, laat dat hier ook duidelijk zien!

In deze video kun je zien hoe de kleine panda de bewaker blijft "lastig vallen" terwijl hij bezig is met het opruimen van de ramp die hij kennelijk heeft achtergelaten. Het dier laat de man geen seconde met rust en hij maakt van elke gelegenheid gebruik om zijn been vast te houden en te omhelzen. Vanzelfsprekend is de man druk vanwege zijn verplichtingen en lijkt hij niet te veel aandacht te schenken aan het lieve dier dat hem blijft knuffelen.

Veel exemplaren van panda's bevinden zich in parken zoals het Chengdu Research Reserve, in China, waar onze protagonist is gevestigd. Hieronder kun je de video zien die duizenden mensen heeft vermaakt en enthousiast heeft gemaakt!

Tags: DierenKomischePanda's
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt