8 aspecten die een vrouw die de leiding heeft over haar leven vaak zoekt bij mannen

Janine image
door Janine

20 December 2018

8 aspecten die een vrouw die de leiding heeft over haar leven vaak zoekt bij mannen
Advertisement

Een vastberaden en beslissende vrouw weet wat ze wil van het leven en wie ze naast zich wil. Ze is niet bang om het leven onder ogen te zien en gaat dapper met alle tegenslagen die het leven heeft om. Het hebben van een relatie met een vrouw die zo sterk is, kan veel mannen intimideren, maar ook zij wil niets liever dan een pure, oprechte en respectvolle liefde, wetend hoe moeilijk deze zoektocht kan zijn. Maar wat zoekt de alfa-vrouw precies in een man? Hier is het antwoord.

via Science of People

Advertisement
pixabay.com

pixabay.com

1. Hij moet haar tijd weten te geven: een alfa-vrouw heeft, ook al lijkt ze misschien dominant, haar tijd nodig om iemand in haar leven te laten. Ze wil zekerheid hebben over wie ze naast zich zal hebben en of hij haar liefde waard is.
2. Hij moet respectvol zijn: een man moet altijd respect hebben voor een vrouw, ongeacht het sterke karakter of niet.
3. Hij moet haar behoefte aan vrijheid begrijpen: voor een alfa-vrouw is het geen gril, maar een behoefte. Ze moet de mogelijkheid hebben om zich vrij te voelen om haar eigen ruimte te hebben, om de dingen te doen waar ze van houdt en om wat tijd voor zichzelf te gunnen.
4. Hij moet compassie voelen: ze is menselijk dus heeft ze ook warmte nodig, hoewel ze koud en afstandelijk lijkt. Wanneer ze de juiste persoon ontmoet, zal ze weten hoe ze al haar liefde moet tonen.

Advertisement
pixabay.com

pixabay.com

5. Hij moet coherent zijn: voor een alpha-vrouw is coherentie iets belangrijks, ze heeft geen tijd te verspillen met de eeuwige besluitelozen.
6. Hij moet eerlijk zijn: net als voor coherentie is eerlijkheid ook fundamenteel. Ze kan niet tegen geestelijke manipulaties of spelletjes, ze wil transparantie in zowel een nachtelijke als een langdurige relatie.
7. Hij moet begrijpend zijn: iedereen voelt de behoefte om iemand naast hen te hebben en alpha-vrouwen zijn geen uitzondering. Ze heeft een man nodig die de waarde van onafhankelijkheid begrijpt en die op haar niveau zit, geen puppy.
8. Hij moet haar liefde geven: alles wat een alfa-vrouw zoekt en wil is liefde, net als alle andere vrouwen.

Advertisement