Deze 89-jarige oma reist de wereld rond met een rugzak en een stok: ze wil haar pensioen doorbrengen door herinneringen te creëren - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Deze 89-jarige oma reist de wereld rond…
Een jaar na de scheiding, worden vrouwen veel gelukkiger en aantrekkelijker: dit is waarom Een reekalf verwart een jachtdoelwit voor zijn moeder: het beeld is teder en hartverscheurend tegelijkertijd

Deze 89-jarige oma reist de wereld rond met een rugzak en een stok: ze wil haar pensioen doorbrengen door herinneringen te creëren

Door Janine
3.751
Advertisement

Het is waarschijnlijk de droom van veel mensen, maar weinigen kunnen het waarmaken. Een rugzak, wat geld, vrije tijd, veel verlangen naar avontuur en... wegwezen, de hele wereld rond, waar we het liefst naartoe gaan!

Dergelijke rondreizen kunnen ons echt vrij en grenzeloos doen voelen en zijn vaak, in de algemene verbeelding, verbonden met de jeugd. Wanneer we jong zijn, vrij van verplichtingen van het leven en werk, dromen we van soortgelijke ervaringen. Maar zou het echt waar zijn dat reizen op deze manier slechts een “voorrecht” is voor jonge mensen?

Als je Yelena Yerjova, een 89-jarige Russische oma, kent, zal het antwoord ongetwijfeld negatief zijn. Je leest het goed: ondanks de bewonderenswaardige leeftijd van 89 jaar ging de vrouw op sociale media viral vanwege haar fantastische reiservaringen.

Ver weg van de comfortzones, het gemak van thuis, de grijze en eentonige routine, heeft Yelena besloten om door Vietnam, Duitsland, Turkije, Israël, Polen en de Tsjechische Republiek te reizen. Dit alles met alleen het hoognodige, om elke waardevolle ontmoeting, plaats of moment te koesteren .

Advertisement

Haar verhaal werd op Facebook bekendgemaakt door Ekaterina Papina, die haar ontmoette tijdens haar reis naar Vietnam en uitlegde hoe de oma haar pensioen wilde investeren in iets heel bijzonders, dat een onuitwisbare stempel in haar geheugen zou drukken.

Tussen prachtige plaatsen, exotische gerechten en reisgenoten is Yelena een fantastische “social oma“ geworden, een bron van inspiratie voor veel mensen en een symbool van ongelooflijke vasthoudendheid, nieuwsgierigheid en de wens om elk moment van het leven volop te beleven.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt