Deze opvang voor katten op een prachtig Grieks eiland zoekt een verzorger die voor de 55 schattige bewoners zorgt - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Deze opvang voor katten op een prachtig…
Hier is het wonder dat plaatsvindt wanneer grootouders actief deelnemen aan de opvoeding van kleinkinderen Een jongen adopteert een doof hondje en leert hem gebarentaal om te communiceren

Deze opvang voor katten op een prachtig Grieks eiland zoekt een verzorger die voor de 55 schattige bewoners zorgt

27 Juli 2019 • Door Janine
4.888
Advertisement

Ben je dol op katten, de zee en op zoek naar werk? Waarschijnlijk zou dit een oplossing zijn die je leven zou kunnen veranderen. We maken geen grapje: het verhaal dat we je gaan vertellen gaat hier over.

Een prachtig Grieks eiland, een kattenkolonie en een advertentie voor een baan. Ze lijken niets met elkaar te maken te hebben, maar dankzij het idee dat Joan Bowell en haar man hadden, werden ze realiteit. Het kattenliefhebbende echtpaar richtte de liefdadigheidsorganisatie God's Little People Cat Rescue op, en besloot op zoek te gaan naar iemand met heel speciale vaardigheden...

Het opvang- en reddingscentrum voor katten ligt in het beschermde natuurgebied van het eiland Syros. Een betoverende plek, in het hart van de archipel van de Cycladen, een van die plaatsen waar men zich zou willen vestigen op zoek naar ideale leefomstandigheden.

De door de echtgenoten opgerichte organisatie heeft in de loop der jaren honderden katten verwelkomd. Het is niet eenvoudig om met z’n tweeën voor zoveel katten te zorgen. En daarom kwam het stel op een idee: iemand zoeken die het voor hen zou doen, gezien de noodzaak om even een pauze te nemen, en een vacature te plaatsen.

Het moest echter geen eenvoudige cat-sitter zijn. Joan en haar man hadden iemand nodig die echt wist hoe hij contact moest maken met dieren, met veterinaire vaardigheden en grote passie, met de mogelijkheid om zich te vestigen in een paradijs als Syros. Het resultaat? Verbazingwekkend: meer dan 35 duizend reacties uit 90 verschillende landen!

Voor de twee was het niet bepaald eenvoudig om alle verschillende kandidaturen te kunnen bekijken, maar uiteindelijk was er één de juiste. Jeffyne Telson, liefhebster van Californische katten, werd op grond van haar twintigjarige ervaring en de organisatie Resqcats die ze heeft opgericht, het meest geschikt geacht voor de baan.

Aanvankelijk sceptisch over de afstand, maar toen, aangemoedigd door haar man en de positieve reactie van Joan, besloot Jeffyne zichzelf op de proef te stellen en naar Syros te vertrekken. En haar moed werd zeker beloond, gezien het feit dat ze in staat was om een ervaring te beleven die een onuitwisbare indruk achterliet, niet alleen bij de verzorgde katten, maar ook bij zichzelf.

Advertisement

De activiteiten van God's Little People Cat Rescue verlopen heel goed, zozeer zelfs dat de echtgenoten accommodaties beschikbaar hebben gesteld voor iedereen die het wil bezoeken. Dat niet alleen: de zoektocht naar een ”kattenfluisteraar" is weer geopend.

Wie weet, misschien is het wel een gouden kans voor degenen die veel meer dan een werkvakantie willen doorbrengen, in een paradijs bevolkt door behoeftige en aanhankelijke wezens!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt