"Ik of de kat": allergische jongen stelt een ultimatum aan zijn partner

Janine image
door Janine

14 Februari 2022

"Ik of de kat": allergische jongen stelt een ultimatum aan zijn partner
Advertisement

Het is niet gemakkelijk om een ​​keuze te maken wanneer we worden geconfronteerd met twee verschillende maar tegelijkertijd aanlokkelijke levenskansen; stel je voor dat als je partner je zou benaderen en je zou vragen om te kiezen tussen hem en je huisdier, wat zou je dan antwoorden? Een echt dilemma waar een vrouw voor stond toen haar vriend, helaas allergisch voor kattenhaar, haar vroeg om van haar katachtige huisdier af te komen omdat ze geen toekomst zouden hebben in hetzelfde huis, onder hetzelfde dak. Maar uiteindelijk nam de vrouw haar besluit...

via Mirror UK

Advertisement
Pixabay/Not The Actual Photo

Pixabay/Not The Actual Photo

De 33-jarige jongen die het "onfatsoenlijke" voorstel aan zijn nieuwe partner deed, vertelde in een Reddit-groep of hij het was die in die absurde situatie fout zat of dat zijn partner, eigenaresse van de kat, gelijk had. De twee waren pas twee maanden samen, maar de relatie leek serieus te worden, dus het meisje had tijdens het eten gezegd dat ze graag een kat in huis wilde hebben, maar daar was de jongen het niet mee eens, omdat hij dacht allergisch te zijn voor katten.

Dit is wat ze in haar eigen woorden op internet zei: "Laatst vertelde Alice me dat zij en haar vriendin naar een asiel zouden gaan en dat ze een kat wilden uitkiezen om mee naar huis te nemen. Ik antwoordde dat het beter was van niet omdat ik waarschijnlijk allergisch ben, ze wierp tegen dat ze altijd al een kat in huis had willen hebben en dat ze er al een wilde adopteren voordat ze mij ontmoette. Ik antwoordde dat dit geen goed idee was omdat ik allergisch ben voor hun vacht, wat als we op een dag besluiten om samen in hetzelfde huis te gaan wonen? Ik weet niet hoe dat zou kunnen werken met een kat in huis. Ze vindt dat ik overdrijf aangezien we pas sinds kort samen zijn, dus ze zegt dat ik moet stoppen met proberen haar zo te controleren.”

Advertisement
Pixabay/Not The Actual Photo

Pixabay/Not The Actual Photo

Zoals de jongen vertelt, besloot zijn vriendin uiteindelijk een kat te adopteren, ondanks het feit dat hij haar praktisch een ultimatum stelde: hij of de kat. Uiteraard kun je je de reacties voorstellen van Reddit-gebruikers, die over het algemeen uithaalden tegen het ultimatum dat aan het meisje werd gegeven, vrij om te kiezen wat ze met haar leven wilde doen en wat haar prioriteiten zijn na een relatie van slechts twee maanden.

Wat vind jij van dit verhaal? Heeft de jongen er goed aan gedaan om zijn vriendin te vertellen geen kat te adopteren of was hij een beetje te bezorgd en controlerend naar haar toe?

Advertisement