Een vrouw vergeet $12.000, maar deze taxichauffeur besluit alles terug te geven - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Een vrouw vergeet $12.000, maar deze…
15 foto's die met meer dan duizend woorden tonen hoeveel genegenheid een huisdier ons kan geven Helderheid, intelligentie, loyaliteit: 10 kenmerken die de Weegschaal tot een buitengewoon teken maken

Een vrouw vergeet $12.000, maar deze taxichauffeur besluit alles terug te geven

Door Janine
2.720
Advertisement

Tegenwoordig lijkt het steeds zeldzamer om gebaren van solidariteit en vrijgevigheid te zien zonder "dom" of naïef te worden genoemd. Toch zijn het juist deze gebaren die de wereld een betere plek maken om te wonen. Of het nu een opvallende geste is of een klein dagelijks gebaar, als het uit het hart komt, blijft het een nobele daad. Dankzij nobele gebaren zoals die van de Colombiaanse taxichauffeur Alex Fabio Marìn, krijgen we weer vertrouwen in de mensheid. Deze man was in feite de hoofdrolspeler in een gebeurtenis dat in korte tijd viraal werd en gemengde reacties in de wereld van sociale media teweegbracht.

Op een dag als elke andere vergezelde de taxichauffeur een moeder en dochter in zijn taxi. Op weg naar het centrale district van Manrique, ten noorden van de stad, had de man het genoegen om met de familie te kletsen. Het is niet ongewoon voor toeristen om zichzelf af te leiden door met de taxichauffeur te praten en over hun privéleven te vertellen. Na met hem over koetjes en kalfjes te hebben gesproken, vertelde de vrouw hem dat ze net een belangrijke lening had gekregen om het huis te kunnen renoveren.

Eenmaal op hun bestemming betaalden de passagiers het bedrag van 11.500 peso oftewel $3,66 en begroetten de taxichauffeur.

Toen hij zijn rit hervatte, merkte de bestuurder echter iets vreemds op de achterbank van de auto.

De vrouw had haar zwarte tas op de stoel vergeten - een tas met 40 miljoen Colombiaanse peso, oftewel het equivalent van $12.600. Het was de lening waarover de vrouw hem had verteld.

Met een zekere nervositeit, gezien dat grote bedrag in zijn auto, besloot de bestuurder de juiste keuze te maken: zodra de vrouw was opgespoord, gaf hij haar al het geld terug.

Advertisement

De vrouw kon haar ogen niet geloven: ze had het geld teruggevonden! Zonder er nog twee keer over na te denken, gaf ze de taxichauffeur een royale beloning en bleef hem bedanken voor zijn eerlijkheid.

Een eenvoudig en eerlijk gebaar dat de dag (en misschien het leven) van een gezin heeft gered.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt