Deze kat heeft 4 eekhoorntjes geadopteerd en behandeld ze alsof ze haar kittens waren - BekijkDezeVideo.nl
x
Deze kat heeft 4 eekhoorntjes geadopteerd…
Een foto verdeelt het web: op het eerste gezicht lijkt het op een konijn, maar in werkelijkheid is het een zwarte kraai De vele voordelen van postelein, een spontane plant die goed is voor onze gezondheid

Deze kat heeft 4 eekhoorntjes geadopteerd en behandeld ze alsof ze haar kittens waren

31 Augustus 2019 • Door Janine
5.016
Advertisement

Als we zorgvuldig naar dieren en hun gedrag kijken, realiseren we ons dat we echt veel te leren hebben van deze wezens. Ondanks dat ze niet kunnen praten, slagen onze viervoetige vrienden er vaak in om gevoelens en gedrag te vertonen die veel meer betekenen dan die van mensen.

Solidariteit is bijvoorbeeld een waarde die dieren op een veel oprechtere en meer wijdverbreide en pure manier beleven dan veel mensen. Dit wordt perfect aangetoond door de foto's die we je laten zien, die vertellen over een prachtig verhaal over genegenheid tussen zeer verschillende dieren: katten en eekhoorns.

De hoofdrolspeler is Pusha, een kat uit de stad Bakhchisaray, een belangrijk centrum van de Krim, niet ver van de oevers van de Zwarte Zee. Onder de dieren in het gebied ontbreken eekhoorns niet. Vaak kunnen de leefomstandigheden van deze dieren echter behoorlijk moeilijk zijn, zoals in het geval van de kleine eekhoorntjes die door een kat werden gevonden.

De 4 eekhoorntjes waren om nog onduidelijke redenen alleen en bang. Omdat er geen spoor van de moeder was en ze zich in risicovolle omstandigheden bevonden, besloot Pusha dat ze iets moest doen: ze nam de eekhoorns mee en “adopteerde” ze letterlijk.

De kat slaapt, speelt en eet samen met de kleine knaagdieren, behandelt ze alsof ze haar kittens zijn. Een heel speciale familie, wier foto's de hele wereld over zijn gegaan, en veel mensen heeft ontroerd.

Ras en diversiteit tellen niet om elkaar te respecteren en van elkaar te houden: de boodschap van de kat Pusha is actueel en moet niet worden onderschat!

Advertisement
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt