Deze moeder verpakt elke dag meer dan 100 snacks voor kinderen in moeilijkheden in haar buurt - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Deze moeder verpakt elke dag meer dan…
Deze ondersteuningsleerkracht nodigde ook haar 6 kleine studenten uit voor haar huwelijk De bruid danst op haar huwelijk met de donor die haar 10 jaar eerder van leukemie heeft gered

Deze moeder verpakt elke dag meer dan 100 snacks voor kinderen in moeilijkheden in haar buurt

Door Janine
1.092
Advertisement

We zijn het er allemaal over eens dat kinderen gezond voedsel nodig hebben om op een gezonde manier op te groeien. Het probleem is dat velen van hen niet genoeg hebben, vaak vanwege de financiële problemen in het gezin. In St. Louis, Missouri (VS) besloot een vrouw het verschil te maken voor alle kinderen in haar buurt. Champale Anderson is moeder van 6 kinderen en weet perfect hoeveel energie deze kleintjes elke dag van hun leven verbruiken - om deze reden besteedde ze de afgelopen 5 jaar van haar leven aan het verstrekken van meer dan 100 snacks per dag aan elk kind dat iets gezonds en lekkers wilde eten.

foto: GoFund Me

Het was een initiatief dat zeer succesvol was bij de kinderen uit de buurt, allemaal behorend tot gezinnen met een vrij laag inkomen. Elke dag verpakt Champale Anderson meer dan 100 snacks: boterhammen met pindakaas en jam, groenten, fruit, koekjes en vruchtensappen, zijn slechts enkele voorbeelden van de tussendoortjes bereid door de jonge vrouw. Champale hanteert ook het "altijd open deur" -beleid, zodat elk kind in de buurt zich vrij kan voelen om voor of na school langs te komen om een versnapering mee te nemen. Het is duidelijk dat de vrouw er niets voor vraagt en geen speciale eisen heeft gesteld aan kinderen om te profiteren van haar snacks.

foto: GoFund Me

Op deze manier kan elk kind iets gezonds eten en wat kletsen met een volwassene. Allemaal gratis. Het initiatief van Champale heeft zoveel succes dat de vrouw hoopt uit te breiden naar andere gemeenschappen in moeilijkheden. Daarom richtte ze een inzamelingsactie op om haar dagelijkse daden van vriendelijkheid voort te zetten en zoveel mogelijk kinderen te helpen. "Het maakt me trots en ik wil hiermee door blijven gaan”, zegt Champale.

Advertisement

Haar motto is: "Ik kan de wereld niet in mijn eentje veranderen, maar ik kan wel mijn steentje bijdragen.” En we hopen dat haar nobele initiatief zich zal uitbreiden naar andere gemeenschappen, waar minder bedeelden zoveel mogelijk worden geholpen.

Tags: KinderenEtenVerhalen
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt