Een pasgetrouwd stel besloot 5 maanden de wereld rond te reizen in plaats van de bruiloft te vieren - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Een pasgetrouwd stel besloot 5 maanden…
Een 5-jarig meisje werd halverwege het jaar van school verbannen omdat ze kinderdiabetes had De legende van Clytia en Apollo, een Griekse mythe die ervoor zorgt dat je nog meer van zonnebloemen houdt

Een pasgetrouwd stel besloot 5 maanden de wereld rond te reizen in plaats van de bruiloft te vieren

Door Janine
8.132
Advertisement

Onnodig eromheen te draaien: bruiloften vertegenwoordigen tegenwoordig vaak echte gelegenheden van pracht en praal. Het bruidspaar - en hun families - geven veel geld uit om ervoor te zorgen dat op die dag alles perfect, luxueus en soms “nep” is, bijna vergetend dat de basis van een mooie beslissing zoals die van trouwen liefde, puurheid en eenvoudig verlangen om samen te zijn is.

Gelukkig is dit echter niet altijd waar en zijn er veel stellen die, mede dankzij een beperkt budget, besluiten om te kiezen voor alternatieve en originele oplossingen. Zo ook Natalia en Bernardo, twee Braziliaanse pasgetrouwden die, zich realiserend dat de bruiloft een enorme kostenpost zou zijn voor een gebeurtenis die zo kort zou duren, besloten om iets heel anders te doen. Laten we kijken wat ze in zijn plaats daarvan deden.

In plaats van geld, tijd en moeite te besteden aan een ceremonie met een rijk diner, kozen de twee ervoor om hun tijd en geld uit te geven aan het reizen over de hele wereld. En wat het Braziliaanse echtpaar heeft meegemaakt, was zeker geen eenvoudige huwelijksreis, maar een echt avontuur.

Het jonge stel pakte hun spullen in en vertrokken voor maar liefst vijf maanden naar Thailand, Spanje, Portugal, Vietnam, Italië, Nederland en vele andere landen in Europa, Azië en Zuid-Amerika. Het is dus duidelijk dat om de reis een “huwelijksreis" te definiëren, de ongelooflijke ervaring van Natalia en Bernardo op zijn minst zachtjes uitgedrukt is.

Advertisement

Reizen is bovendien een mooie manier om tijd en geld uit te geven, want het betekent het leren kennen, ontdekken en zich confronteren van nieuwe plekken, culturen, mensen en tradities: met andere woorden, de geest openen. Een goede keuze dus, die van deze Braziliaanse pasgetrouwden, die laten zien hoe de emotie en het verlangen naar avontuur net zo’n mooie herinnering is als - zo niet meer - een ceremonie vol gasten, luxe en perfect gecreëerde schijn."

Zeker, dit is een ervaring die ze voor altijd in hun herinneringen zullen dragen, en waarvan we hopen dat het het startpunt zal zijn voor veel andere stellen die op zoek zijn naar een echt speciale bruiloft.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt