Deze 7-jarige meisjes worden beschouwd als de mooiste tweeling ter wereld en hebben al een toekomst in de mode - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Deze 7-jarige meisjes worden beschouwd…
Nadat ze in een zak was achtergelaten, werd deze kleine hond gered en door een nieuw gezin geadopteerd Dit zwerfkatje zocht zijn toevlucht op een advocatenkantoor, zodoende hebben de advocaten hem

Deze 7-jarige meisjes worden beschouwd als de mooiste tweeling ter wereld en hebben al een toekomst in de mode

Door Janine
84.513
Advertisement

"De appel valt niet ver van de boom" is een zeer populair gezegde dat verwijst naar het feit dat kinderen nauwelijks afwijken van wat hun ouders zijn. In veel gevallen is het een geluk, terwijl in andere gevallen… nou ja, het kan gebeuren dat je enkele onaangename eigenschappen erft. In elk geval zijn kinderen nog steeds kinderen en een ouder accepteert ze met liefde voor wat ze zijn. De tweeling Leah Rose en Ava Marie Clements, hebben het geluk dat ze al die schoonheid van mamma en pappa hebben geërfd. Met twee ouders die allebei model zijn, kon de appel niet al te ver vallen...

Zowel Kevin als Jaqi Clements werken in de mode-industrie en gaven hun magnetische blik door aan hun nakomelingen. Het eerste kind van het paar, Chase Robert, erfde ook een buitengewone schoonheid - niets om je over te verbazen. De tweeling die in 2010 is geboren, Leah en Ava, waren altijd bekend om hun schoonheid en, natuurlijk, gelijkenis: "Voor zover ik me herinner, benaderden vreemden mij en de wandelwagen en vroegen me of Leah en Ava een tweeling waren. Ze zeiden altijd dingen als: "Wow, wat zijn ze knap. Je zou echt aan een modellencarrière moeten denken,” herinnert Jaqi zich. De moeder van de tweeling heeft meer dan eens aan de gelegenheid gedacht om haar dochters een modellencarrière te laten nastreven.

Een paar jaar later vond hun moeder het daarom tijd om haar dochters te vragen of ze graag een kijkje in de modewereld wilden nemen en misschien wel een carrière wilden beginnen, naast school en sport. De tweeling was intussen 7 jaar oud en, zoals hun moeder zei, waren ze echt heel enthousiast om de weg van hun ouders te volgen.

Advertisement

Zo gezegd, zo gedaan: de moeder maakte een Instagram-account voor haar dochters, die ze persoonlijk beheert, waarin ze begon met het publiceren van de eerste foto's van de 2, genomen in haar garage met een oude camera. De tweeling had meteen een groot succes en na slechts een jaar had hun account al bijna een miljoen volgers. Veel mensen beschouwen de twee als de mooiste tweeling ter wereld.

Naast het Instagram-account hebben Leah en Ava in hetzelfde jaar een contract getekend met twee modellenbureaus, die ze al voor verschillende modeketens hebben ingehuurd.

Advertisement

De foto's op Instagram en de fotoshoots zijn momenteel echter meer een hobby dan echt werk. Bovendien zijn de fotoshoots waaraan de meisjes worden onderworpen ook buitensporig duur, vanwege de hoge reiskosten om de fotostudio's te bereiken en andere uitgaven zoals bijvoorbeeld overnachtingen in hotels en maaltijden in restaurants.

"Veel mensen denken dat ouders zoals wij veel geld verdienen omdat onze kinderen in de mode werken. Fout! In ons geval geven we veel meer geld uit om onze kinderen te ondersteunen dan dat we echt winst maken. Waarschijnlijk is dat ook bij anderen zo, "zei Jaqi. Maar de moeder van deze drie prachtige kinderen gelooft dat deze initiële investering zich daarna zal terugbetalen.

Advertisement

Tot nu toe hebben de meisjes er plezier in en kijken ernaar uit om nieuwe kleren te dragen en nieuwe vrienden te maken op de sets. Het lijkt erop dat ze een mooie toekomst tegemoet gaan en we zullen er waarschijnlijk de komende jaren nog veel meer over horen.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt