Ondanks het verbod van de verhuurder, slaagde deze vrouw erin om een kat te adopteren dat van de straat was gered - BekijkDezeVideo.nl
x
Ondanks het verbod van de verhuurder,…
Dit bedrijf koos een meisje met het syndroom van Down als testimonial voor haar cosmetica De schoolbuschauffeur houdt de hand van dit huilende kind vast op zijn eerste schooldag

Ondanks het verbod van de verhuurder, slaagde deze vrouw erin om een kat te adopteren dat van de straat was gered

13 Oktober 2019 • Door Janine
15.510
Advertisement

Als het gaat om dieren, vooral als het een ongelukkig leven achter de rug heeft, neigen de harten van mensen zich wat gemakkelijker te openen om uiteindelijk overstag te gaan voor een bol wol vol liefde die spint en de kamer met dankbaarheid vult. Een gehavende kat genaamd Bruce werd van de straat gered na 6 lange jaren van "roekeloos" leven. Bruce was niet in een goede conditie, maar met wat zorg en veel liefde van zijn redders knapte hij op en ze probeerden vervolgens een thuis voor hem te vinden. Op een dag kwam een vrouw genaamd Sandra achter het bestaan van dit arme katje via de site van de dierenorganisatie die hem had gered en werd verliefd op hem. Het enige obstakel voor deze grote liefde bleef het absolute verbod van Sandra's huisbaas om dieren het appartement binnen te laten.


Na lang op straat te hebben doorgebracht, werd deze lieve kat gevonden, onder de littekens, met gebroken tanden, een oogwond en - als kers op de taart - getroffen door het Felien immunodeficiëntievirus. Het was een geluk dat een aantal vrijwilligers van de organisatie Animal Humane Society hem hebben gevonden en weer op de been hebben gebracht. Ondanks alles wat hem was overkomen, zag deze kat er nog steeds erg vriendelijk en liefdevol uit naar de mensen die hem benaderden. Zijn redders noemden hem Bruce Willis en gingen onmiddellijk op zoek naar iemand die een fragiele ziel zoals dat van Bruce in zijn huis wilde verwelkomen.

Toen Sandra via de website van de organisatie van de situatie van Bruce hoorde, besloot ze hem onmiddellijk op te zoeken - ze wist dat het katje iets speciaals had. Tussen de twee was het liefde op het eerste gezicht, maar Sandra keerde die dag met een gebroken hart terug naar huis omdat ze wist dat ze Bruce niet mee naar huis kon nemen: in het appartement dat ze huurde, was er een absoluut verbod op het houden van elk soort dier. De vrouw bleef de kat bezoeken en zijn verhaal volgen via updates op de site en een maand na die eerste dag was Bruce nog steeds in dat asiel. Niemand had hem willen adopteren.

Advertisement

Sandra besloot vervolgens een extra poging te wagen met de landlord om hem te overtuigen om haar de kat thuis te laten houden. En ze had geluk, want de vrouw kreeg toestemming: ze kon dat arme wezen eindelijk een gastvrij thuis geven!

Toen Bruce in zijn nieuwe huis aankwam, begon hij te spinnen en… stopte er nooit meer mee.

"Hij bleef de hele nacht spinnen. Vanaf die dag volgt hij me overal waar ik ga", zei Sandra. Deze lieve kat spint zo graag, dat de dierenarts zijn hartslag niet kan horen. Elke dag wordt ze wakker naast Sandra en nestelt zich tegen haar aan en drukt al haar genegenheid uit.

Advertisement

Bruce heeft nu iemand die van hem houdt en hem de rest van zijn leven zal beschermen, en is erg gelukkig in zijn nieuwe huis.

Het leven van deze kat is gelukkig de juiste weg ingeslagen!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt