In plaats van huwelijksgeschenken, vroeg dit bruidspaar de gasten om donaties voor een dierenasiel - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
In plaats van huwelijksgeschenken, vroeg…
Een vader en zijn 2 kinderen verzamelen meer dan 300 kwintalen hout om ze aan behoeftige gezinnen in de gemeenschap te geven Het zijn niet de jaren die een persoon als volwassen definiëren, maar de littekens op de huid

In plaats van huwelijksgeschenken, vroeg dit bruidspaar de gasten om donaties voor een dierenasiel

Door Janine
5.529
Advertisement

Overvloedige recepties, opzichtige ceremonies, dure lunches en overdreven geschenken: zo zijn tegenwoordig veel huwelijken, onnodig om het te ontkennen. De dag waarop twee mensen zich officieel verenigen wordt vaak een evenement waar luxe, schijn, en, natuurlijk, kosten geen grenzen lijken te kennen.

Er zijn echter ook veel bruidsparen die kiezen voor eenvoudiger ceremonies, of misschien besluiten om hun cadeaus te “transformeren" in iets origineels en nuttigs, voor zichzelf en voor anderen.

Dit is het geval van Jeananne en Jonathan Wickham, een Amerikaans stel afkomstig uit Wooster, in Ohio, die besloten een heel bijzonder geschenk te ontvangen (en tegelijkertijd te doneren). Laten we kijken waar het om gaat.

via: 19 News

Geen trouwlijst, geen traditioneel geschenk: iedereen die een herinnering aan het paar wilde achterlaten, gaf op uitdrukkelijk verzoek eenvoudig wat welzijn aan de dieren van een lokaal asiel.

Je leest het goed: aangezien Jeananne en Jonathan grote kattenliefhebbers zijn en er maar liefst zes bezitten, besloten ze hun liefde voor dieren te combineren met het onvermijdelijke huwelijkscadeau. Om dit te doen, vroegen ze de gasten om donaties te doen aan de Wayne County Humane Society, een belangrijke opvang- en assistentiestructuur die zorgt voor het helpen van alle dieren die geen huis hebben of in moeilijkheden zitten.

Zo gezegd, zo gedaan: dankzij de bruiloft kon het echtpaar meer dan 1200 blikken voedsel, 750 kg gedroogd voedsel, schoonmaakproducten en meer dan 2000 dollar leveren voor de medische zorg van de vierbenige vrienden in het asiel. En het geld van Jonathan en Jeananne vond meteen een uitstekende en nuttige locatie, want het kwam net op het moment dat Debbie en Peaches, twee kittens met ernstige gezondheidsproblemen, dure zorg nodig hadden.

Een demonstratie van echt nuttige en originele vriendelijkheid en vrijgevigheid, dat naast het gelukkig maken van veel minder gelukkige dieren, je ook aan het denken zet. Soms kan het namelijk goed zijn om jezelf niet te veel te laten meeslepen door buitensporige logica van consumentisme, accumulatie en luxe, en in plaats daarvan na te denken over wat we kunnen doen, ook met een klein beetje inzet.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt