Een gans biedt een schuilplaats aan een pup die door de kou zou kunnen bevriezen - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Een gans biedt een schuilplaats aan…
Hij geeft zijn oma een tas van Louis Vuitton, maar zij gebruikt deze om de op de markt gekochte vis in te doen Elke dag wacht deze vrouw op de metro om alleen de opgenomen stem te horen van haar overleden man

Een gans biedt een schuilplaats aan een pup die door de kou zou kunnen bevriezen

02 November 2019 • Door Janine
15.934
Advertisement

De dierenwereld is echt verrassend - we horen vaak verhalen over ondenkbare vriendschappen, ontstaan tussen verschillende soorten: een kat met een hond of zelfs een hond met een koe. Dit toont de ongelooflijke verbinding en empathie waartoe dieren in staat zijn. De foto van deze gans die een puppy "omhelst" in een poging hem een schuilplaats te geven tegen de vreselijke kou, is hiervan het bewijs. Het is niet verwonderlijk dat de foto, zo rijk ook aan betekenis en waarvan ook wij moeten leren, op internet is verschenen.

via: Snopes

Een voorbijganger had een bevende gans opgemerkt, in de buurt van een paal, maar toen ze naderbij kwam, zag ze zich geconfronteerd met een ondenkbaar tafereel: de gans probeerde een verlaten hondje te beschermen tegen de kou, met haar warme "knuffel".

Het moederinstinct van deze gans kwam onmiddellijk in actie toen ze de pup zag. Haar doel was eenvoudigweg hem te beschermen tegen die bittere kou, die dodelijk had kunnen zijn als ze niet had ingegrepen.

Een ontroerend tafereel, waar veel mensen misschien iets van kunnen leren, gezien het niveau van intolerantie en haat dat de laatste jaren in de ziel van veel mensen is opgewekt.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt