Vrouwelijke intuïtie is beter dan welke privé-detective ook: dat zegt de wetenschap - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Vrouwelijke intuïtie is beter dan welke…
Deze jongeren besluiten hun vriend een auto te geven omdat ze het zat zijn om hem naar huis te brengen Dit echtpaar en hun geadopteerde zoon laten iedereen zien dat er geen verschillen zijn als er liefde is

Vrouwelijke intuïtie is beter dan welke privé-detective ook: dat zegt de wetenschap

Door Janine
6.839
Advertisement

Als het gaat om vrouwelijke intuïtie, zijn sommige mensen nog steeds sceptisch, maar het is aangetoond dat er een aangeboren vermogen is bij vrouwen om te "voelen" wanneer er iets mis is. De vrouw is een instinctieve en gepassioneerde figuur die nog steeds erg verbonden is aan haar natuur. Wanneer een vrouw iets "voelt", heeft ze het meestal nooit mis omdat ze een goed ontwikkeld instinct heeft.

Dit is de vrouwelijke intuïtie: kunnen luisteren naar iets dat uit het diepe komt.

via: Daily Mail
foto: Pxhere

Een innerlijke stem die van binnenuit komt, net als een radar die niet iedereen waarneemt: de vrouwelijke intuïtie. In het dagelijks leven zou het voldoende zijn om het gedrag van een moeder met haar kind te observeren. Ze kijkt rond met aandacht en zorg voor detail en merkt vaak van tevoren dat het kind ziek wordt.

Om nog maar te zwijgen over een verliefde vrouw aan wie leugens wordt verteld: ze wordt de beste FBI-agent. Ze beweegt zich goed in de zoektocht naar de waarheid en lijkt echt alleen het insigne te missen om tot de meest ervaren onderzoekers te worden gerekend.

foto: Kater/Flickr

Een studie, uitgevoerd door de Universiteit van Londen en die van Barcelona bij een steekproef van 500 mensen, bevestigt bij vrouwen een ander vermogen dan reflectief denken. De vrouwelijke intuïtie bestaat, en de oorzaak zou te wijten zijn aan de lagere opname van testosteron van de vrouw in de baarmoeder tijdens de zwangerschap.

En daarom hoeft de vrouw, wat betreft intuïtie, niet jaloers te zijn op een FBI-agent. Dus vrouwen die op hun intuïtie vertrouwen, doen daar niet verkeerd aan… Het zijn de mannen die de intuïtieve vaardigheden van vrouwen niet moeten onderschatten!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt