7 aspecten die de vrouwen van het teken Vissen kenmerken, een van de meest gevoelige en elegante van de dierenriem

Janine image
door Janine

25 April 2020

7 aspecten die de vrouwen van het teken Vissen kenmerken, een van de meest gevoelige en elegante van de dierenriem
Advertisement

Als het laatste teken van de dierenriem, brengt de Vissen veel aspecten van de vorige tekens met zich mee, en het is precies deze mix die zijn uniekheid kenmerkt. Vissen zijn over het algemeen onzelfzuchtige mensen, met een sterke impuls voor spiritualiteit en de zoektocht naar een innerlijk pad. Ze mogen niet worden opgesloten binnen hun grenzen, hun geest heeft ruimte nodig om te reizen.

In dit geval willen we ons wenden tot het vrouwelijke universum en de belangrijkste eigenschappen die een vrouw van het sterrenbeeld Vissen kenmerken.

via horoscope.com

Advertisement
7 aspecten die de vrouwen van het teken Vissen kenmerken, een van de meest gevoelige en elegante van de dierenriem - 1
  • 1. Ze is een onvermoeibare dromer. Hoewel het in het leven misschien niet zo lijkt, omdat de Vissen misschien een baan heeft die concreetheid en precisie vereist, maakt ze altijd ruimte vrij om de geest te laten reizen. Ze moet vaak een pauze nemen van de realiteit om zich te verliezen in denkbeeldige werelden.
  • 2. Ze kent het gewicht van woorden. Dit type vrouw houdt haar mening meestal niet verborgen, maar houdt er altijd rekening mee dat woorden pijn kunnen doen. Haar extreme gevoeligheid zorgt ervoor dat ze aandacht besteedt aan het welzijn van anderen.
  • 3. Ze is empathisch. De Vissen besteedt veel aandacht aan anderen, op veel verschillende gebieden. Ze staat bijvoorbeeld altijd klaar om te luisteren en te troosten, zelfs als ze zich ervan bewust is dat haar hulp in emotionele of concrete termen een prijs met zich zal meebrengen.
Advertisement
7 aspecten die de vrouwen van het teken Vissen kenmerken, een van de meest gevoelige en elegante van de dierenriem - 2
  • 4. Ze is niet goed in liegen. De Vissen heeft (en lijdt er soms aan) de drang om haar emoties en stemmingen naar buiten te moeten brengen, ook al zou het misschien slimmer zijn om ze voor zichzelf te houden; haar oprechtheid is sterker dan voorzichtigheid.
  • 5. Ze heeft een veranderend karakter. Onbeheersbare emoties en haar complexe ziel zijn vaak de bron van plotselinge veranderingen in karakter. Het hoeft niet per se slecht te zijn: de Vissen weet haar partner te verrassen met een vrolijke houding en een glimlach, zelfs na een moeilijke periode.
  • 6. Ze heeft elegantie. Zoals veel vrouwen houden ook die van het teken Vissen ervan om zich bij elke gelegenheid op hun gemak te voelen. In dit geval echter, naast de uiterlijke elegantie, kijken ze altijd naar de elegantie die van binnenuit komt, die niet kan worden gekocht met designer- en dure kleding.
  • 7. Ze is een uitstekende “wederhelft". Haar gevoeligheid en zorg voor anderen maken van haar een zeer gewilde partner; ze is lief en laat mensen van wie ze houdt zich op hun gemak voelen.

Kort gezegd is een vrouw van het teken Vissen een kleine schatkist vol emoties, vaak in contrast met elkaar, die ze echter met discretie en respect voor anderen uit.

Advertisement