5 kenmerken die een vrouw gelukkiger en aantrekkelijker kunnen maken - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
5 kenmerken die een vrouw gelukkiger…
Een minipaardje van net 3 dagen oud kan niet stoppen met het achtervolgen van zijn menselijke vriend Elke dag wacht deze hond voor haar huis op de ijscowagen om te genieten van een heerlijke pauze

5 kenmerken die een vrouw gelukkiger en aantrekkelijker kunnen maken

09 Juni 2020 • Door Janine
3.513
Advertisement

Als we gelukkig en tevreden zijn met ons leven, zijn we allemaal mooier; het lijkt een verklaring die nergens op slaat, maar heel vaak, als we een zeer ontevreden leven leiden, vol zorgen, nervositeit, angst en stress, hebben we de neiging om minder van onze fysieke aantrekkelijkheid te tonen, terwijl het tegenovergestelde gebeurt wanneer we in plaats daarvan een extreem gelukkige periode beleven voor onszelf. Hetzelfde geldt ook voor vrouwen: een gelukkiger vrouw is vaak ook aantrekkelijker.

foto: Pixnio

Deze vrouwen hebben 5 veel voorkomende kenmerken:

  • Ze zijn niet bang: in het leven ervaren we allemaal het gevoel van angst, van paniek, maar de sleutel tot gelukkiger leven is onszelf niet te laten domineren door dit gevoel; een gelukkiger vrouw is zij die in elke situatie altijd het licht aan het einde van de tunnel ziet.
  • Ze omringen zich met de juiste mensen: de gelukkigste en meest aantrekkelijke vrouwen zijn degenen die zich weten te omringen met mensen die hen altijd steunen, die hen waarderen en die ze niet op de tweede plek zetten.
  • Ze zijn trouw aan zichzelf: ondanks dat ze zichzelf omringen met de juiste mensen, volgen succesvolle vrouwen nooit anderen; hoewel het advies van een geliefde altijd welkom is, zijn ze alleen trouw aan zichzelf, aan hun idealen, aan hun te bereiken doelen.
foto: Piqsels
  • Ze accepteren zichzelf zoals ze zijn: ondanks dat de huidige samenleving de regels dicteert van de te volgen voorbeelden ten koste van alles, zijn de gelukkigste vrouwen degenen die zich aantrekkelijker voelen en zichzelf accepteren, zonder bijzondere compromissen.
  • Ze doen voldoening gevend werk: in staat zijn om in onszelf te voorzien en geld te verdienen in een baan die we leuk vinden en die ons tevredener maakt, is zeker een levensdoel voor iedereen, en hetzelfde gebeurt met vrouwen die zich gelukkiger en mooier voelen, van buiten en van binnen.

Maak jij ook deel uit van deze categorie gelukkige vrouwen?

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt