Deze kip met hartjes op de veren laat zien dat de natuur ons op de meest originele manieren weet te verrassen - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Deze kip met hartjes op de veren laat…
Hij redt een hond die in de steek is gelaten tijdens een verschrikkelijke overstroming: uit de ontmoeting is een speciale vriendschap ontstaan 14 foto's van kinderen in rampzalige situaties die elke ouder tot waanzin zouden drijven

Deze kip met hartjes op de veren laat zien dat de natuur ons op de meest originele manieren weet te verrassen

Door Janine
6.552
Advertisement

Soms weet de natuur ons op de meest onverwachte vormen en manieren te verbazen. Als je om je heen kijkt zie je hoeveel schoonheid en hoeveel variëteit onze planeet en de wezens die er wonen, erin slagen ons te geven.

Het gaat niet alleen om adembenemende landschappen, schilderachtige zonsondergangen of betoverende plaatsen: dieren dragen ook bij aan het dagelijkse wonder dat in de natuur te vinden is. Wat we je hieronder laten zien, is hier een uitstekend voorbeeld van.

Vergeet de klassieke witte, zwarte of bruine kippen: deze heeft een echt bijzonder verenkleed, dat bijna met een penseel lijkt geverfd. Laten we het van dichtbij bekijken.

De Facebook-pagina Mi mundo increible heeft foto's gepubliceerd van deze geweldige kip met zwarte hartjes "getekend" op de witte veren. Een werkelijk unieke functie waardoor de vogelsoort onmiddellijk viral ging op het web. Het dier heeft tienduizenden likes en shares gekregen van de gebruikers die dit dier zagen.

Het is niet moeilijk om de verbazing voor te stellen: de kip in kwestie lijkt echt een kunstwerk, een ware ode aan de liefde!

Advertisement
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt