Dit zeldzame witte rendier gespot in Noorwegen ziet eruit als een dier uit een sprookje - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Dit zeldzame witte rendier gespot in…
Wie echt aanwezig wil zijn in je leven zal er altijd zijn, zonder enig excuus In Madrid vervoeren taxichauffeurs ouderen gratis om hen de kerstversiering van de stad te laten zien

Dit zeldzame witte rendier gespot in Noorwegen ziet eruit als een dier uit een sprookje

Door Janine
1.950
Advertisement

Geluk komt soms wanneer we het het minst verwachten en in de meest originele vormen. Mads Nordsveen weet dit, een jonge Noorse fotograaf die met een groep vrienden een nauwe ontmoeting heeft gehad die hij niet zo gemakkelijk zal kunnen vergeten. Iedereen die oog in oog komt te staan met een exemplaar van een wit rendier zou enorm onder de indruk zijn van zijn schoonheid.

En dat is precies wat Mads overkwam. Op zoek naar de perfecte foto voor het besneeuwde berglandschap in het noorden van Noorwegen, bevond hij zich plotseling voor dit wonder van de natuur.

via: BBC

Het witte rendier is namelijk een zeer zeldzaam dier, gekenmerkt door een specifieke genetische aandoening, oftewel zonder het pigment dat kleur geeft aan de vacht. Het dier ging bijna op in het witte omliggende landschap en toonde geen angst toen hij Mads en zijn vrienden zag. Integendeel, hij benaderde hen en observeerde ze nieuwsgierig.

De foto's van de jonge fotograaf gingen snel het web over. Het gebeurt niet vaak om zo'n spektakel bij te wonen. Met zijn afbeeldingen slaagde Mads erin om tegelijkertijd een perfect sprookjes- en kerstscenario te delen, waardoor hij veel mensen over de hele wereld met open ogen liet dromen.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt