Een Duitse herder pup vond zijn toevlucht in de kerststal van de stad nadat hij in de steek was gelaten - BekijkDezeVideo.nl
x
Een Duitse herder pup vond zijn toevlucht…
Ze geloofde dat ze op haar 3e in de steek was gelaten, maar ze had het mis: 55 jaar later ontmoet ze haar echte ouders Elke dag bezoekt dit hert een oude vrouw die zich alleen voelt: tussen de twee ontstaat een geweldige vriendschap

Een Duitse herder pup vond zijn toevlucht in de kerststal van de stad nadat hij in de steek was gelaten

07 December 2019 • Door Janine
37.082
Advertisement

Er wordt gezegd dat we met Kerstmis allemaal wat liever zijn, maar in werkelijkheid zullen degenen die het hele jaar door haat en intolerantie cultiveren, in die paar dagen zeker niet veranderen en al helemaal niet omdat het Kerstmis is. In feite zijn er altijd mensen die dagelijks slechte acties uitvoeren - er zijn mensen die een hond in de steek laten, zelfs tijdens de kerstperiode.

Alleen en verlaten door zijn baasje, heeft deze hond 's nachts onderdak gevonden in de kerststal in de stad.


Een dier mag nooit in de steek worden gelaten. Als we problemen ondervinden en niet meer voor het dier kunnen zorgen, moeten we niet vergeten dat er altijd een alternatieve oplossing is.

Een gebeurtenis die de hele stad heeft ontroerd, vond enkele jaren geleden plaats in Criciùma, Brazilië, precies tijdens de kerst. Hier werd een Duitse herder pup opgekruld gevonden in een kerststal, om precies te zijn in de wieg van kindje Jezus.

Hoewel het in 2016 plaatsvond, wordt er elk jaar rond Kerstmis op teruggekeken om te worden besproken op sociale media. Wat is een betere plaats om een levend wezen te verwelkomen dan de hut van Jozef en Maria? Een symbolische schuilplaats dat, ook in de praktijk, de puppy diende om zich minder alleen te voelen en tenminste een welkome “mand” te vinden om de nacht door te brengen.

Een verhaal dat gebruikers over de hele wereld heeft ontroerd en blijft ontroeren, en ons eraan herinnert hoeveel wreedheid er kan zijn in de ziel van iemand die besluit zijn huisdier achter te laten.

Tags: DierenHondenKerst
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt