Hond op zoek naar adoptie knuffelt meisje en "smeekt" haar om hem mee te nemen (+VIDEO)

Janine image
door Janine

11 Juli 2023

Hond op zoek naar adoptie knuffelt meisje en "smeekt" haar om hem mee te nemen (+VIDEO)
Advertisement

Zwerfhonden worden geconfronteerd met een groot aantal moeilijkheden terwijl ze op straat leven. Velen van hen zullen nooit de kans krijgen om hun leven te delen met een menselijke familie. Gelukkig zijn er enkele organisaties die ze tijdelijk onderdak bieden totdat iemand ze adopteert.

Helaas hebben niet alle honden het geluk om gekozen te worden en velen worden gedwongen om in kooien te blijven, terwijl ze hun soortgenoten zien vertrekken met hun nieuwe baasjes. En precies in deze context werd een hondje beroemd op internet dankzij zijn ontroerende gedrag toen een jonge vrouw een dierenasiel voor verlaten dieren in Brazilië bezocht: dit is zijn verhaal.

via Nashvillenoticias

Facebook - Puebla 21

Facebook - Puebla 21

De protagonist van ons verhaal heet Firulais, een zeer lieve Duitse herder die waarschijnlijk in de steek is gelaten. De hond werd gefilmd terwijl hij zich vastklampte aan het been van een net gearriveerd meisje. Zoals gezegd was ze op zoek naar een huisdier om te adopteren en Firulais aarzelde niet om zijn verlangen te tonen om die plek te verlaten en met haar mee te gaan.

De verbaasde en ontroerde jonge vrouw aaide de hond en na een tijdje aan haar been vastgeklampt te hebben gezeten, werd Firulais voorzichtig gescheiden en teruggebracht naar de kooi. Maar maak je geen zorgen! De lieve Firulais heeft duidelijk zijn doel bereikt en is geadopteerd. De hond moest even wachten om de kooi voor altijd te verlaten, omdat hij een paar dierenartsbezoeken moest ondergaan.

Advertisement

#Viral|| Un perrito se hizo viral en TikTok por su conmovedora actitud al momento de que una postulante llegara hasta un refugio de perritos en #Brasil. Se trata de un ‘firulais’ de raza pastor alemán que se aferró a la pierna de una joven que llegó a ver posibles perritos para adoptar. El can estaba tan desesperado que parecía comunicar con su mirada y con sus movimientos que lo único que quería era salir de ese lugar. Luego de un rato aferrado a la pierna, el ‘doguito’ fue devuelto a su pequeña y diminuta jaula.

Pubblicato da Puebla 21 su Martedì 20 giugno 2023

De video ging onmiddellijk het web rond en verzamelde honderden reacties van solidariteit met Firulais. "Als mensen zeggen dat een dier niet weet wat het doet, laten ze zien dat ze niets van dieren begrijpen", schreef een gebruiker. "Hoe kunnen ze nog steeds ontkennen dat ze gevoelens hebben?" vroeg een ander zich af.

Taferelen als deze herinneren ons aan een belangrijke les: we kunnen proberen talloze excuses te verzinnen om een ​​huisdier niet in ons huis te verwelkomen, maar als het bedoeld is om bij ons te wonen, is het letterlijk onmogelijk om weerstand te bieden.

Source:

 

 
Advertisement