Een hond bracht maandenlang in de regen door met haar knuffel stevig vastgehouden, toen greep iemand in

Janine image
door Janine

25 Mei 2023

Een hond bracht maandenlang in de regen door met haar knuffel stevig vastgehouden, toen greep iemand in
Advertisement

Honden zijn pure en trouwe dieren, die onvoorwaardelijk van hun baasje en andere levende wezens houden: ze maken geen onderscheid tussen ras, kleur of soort en accepteren iedereen als vriend. Ze zijn ook heel lief en knuffelig, ze tonen hun genegenheid soms zelfs met knuffeldieren. Voor hen is een pop als een speelkameraadje, vertrouweling of emotionele steun.

Het verhaal dat we je gaan vertellen, vertegenwoordigt het embleem van tederheid dat een zwerfhond die er alles aan doet om haar vriend te beschermen alsof ze haar puppy of haar beste vriend is kan opwekken. Maar laten we bij het begin beginnen.

via People

Advertisement

The wonderful Katrina with It is Pawzable Dog Training MI will be taking Nikki to get her Tubby at Sugar Mutts Dog...

Pubblicato da South Lyon Murphy Lost Animal Recovery su Mercoledì 3 maggio 2023

Zoals zojuist vermeld, werd een voorbeeld van deze liefde getoond door Nikki, een heel lief vrouwelijk exemplaar van een Duitse herder, verrast op straat terwijl ze dwaalde in de regen terwijl ze haar geliefde knuffel probeerde te beschermen. De foto's en video's van de hond die op straat door de onophoudelijke regen haar geliefde pop stevig tussen haar kaken hield, raakten de harten van honderden mensen. Dit bracht een vrijwilligersorganisatie die zich inzet voor dieren ertoe om de verantwoordelijkheid op zich te nemen om haar op te sporen en te redden.

De missie om Nikki te redden begon toen beelden van de hond begonnen te circuleren onder reddingswerkers in het grootstedelijkgebied van Detroit. "Ik ontving talloze meldingen met foto's en video's van deze hond die met zijn knuffeldier in de regen in het centrum van Detroit liep. Het was een hartverscheurende scène", zegt Gail Montgomery, mede-oprichter van de Almost Home Animal Rescue League.

Advertisement

Psssttttt it’s me, Nikki ….. I was listenin to my foster mom and she said we will go to an event where I will have some...

Pubblicato da South Lyon Murphy Lost Animal Recovery su Giovedì 11 maggio 2023

Zo begon de race om haar te vinden, een race die uiteindelijk succesvol was: de hond was al maanden alleen op straat, waarschijnlijk door het overlijden van haar baasje, en voedde zich met restjes en dankzij de hulp van gulle mensen. Het knuffeldier was misschien wel de laatste herinnering aan haar oude familie, en ze wilde het niet loslaten. Na te zijn gered, werd Nikki naar de dierenarts gebracht, die ontdekte dat de hond last had van enkele problemen door maandenlang zwerven.

"Ze vonden plastic zakken, takjes en botten in de maag", legt Montgomery uit. Tot op heden hebben Nikki en haar favoriete knuffelbeest gelukkig eindelijk rust gevonden in een warm en droog huis: de Duitse Herder is geadopteerd door een familie die voor haar zorgt waardoor ze de nodige zorg blijft krijgen.

Advertisement